پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ تیر ۱۳۸۳، ۱۴:۵۳

فيلمسازان براي اولين جشنواره فيلم و كيفيت فيلم مي سازند

فيلمسازان پس از شركت در جلسه توجيهي كه 20 مرداد ماه در خانه هنرمندان برگزار مي شود براي جشنواره فيلم و كيفيت فيلم مي سازند.

هومن رازدار دبير اين جشنواره در گفت و گو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري "مهر" با بيان اين مطلب  گفت: ما براي اولين بار مي خواهيم بحث كيفيت ساختاري در سينما را مطرح كنيم. مباحث مبسوط تر دراين خصوص در جلسه توجيهي عنوان مي شود و پس از آن فيلمسازان فيلم هاي خود را با محوريت اين بحث مي سازند.
او افزود: فيلم ها با موضوعي كه ما به فيلمسازان ارائه مي كنيم به صورت مستند يا داستاني تا سقف زماني 20 دقيقه ساخته مي شوند. فيلم هاي ساخته شده توسط هيات انتخاب برگزيده  و براي دريافت مجوز نمايش به معاونت سينمايي فرستاده مي شوند تا طي ايام جشنواره به نمايش درآيند.
اولين جشنواره فيلم و كيفيت از 29 آذر تا اول دي ماه به همت چهارمين كنفرانس بين المللي مديريت كيفيت در كنار اين كنفرانس برگزار خواهد شد.
کد خبر 94877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha