۱۳ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۴۸

انواری خبر داد:

آغاز فعالیت یکصد مجتمع فرهنگی تربیتی شبانه روزی کمیته امداد

آغاز فعالیت یکصد مجتمع فرهنگی تربیتی شبانه روزی کمیته امداد

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: یکصد مجتمع فرهنگی تربیتی شبانه روزی به منظور فراهم کردن فضای مناسب جهت ادامه تحصیل نوجوانان و جوانان مستعد تحت حمایت در مناطق محروم همزمان با بازگشایی مدارس میزبان دانش آموزان مستعد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین انواری در ادامه افزود: در حال حاضر یکصد باب مجموعه فرهنگی و تربیتی شبانه روزی جهت استفاده هفت هزار دانش آموز دختر و پسر در سطح کشور دایر است که با شروع سال تحصیلی بیستمین سال فعالیت خود را آغاز کردند.

وی گفت: دانش آموزان مستعد در مجتمع های فرهنگی و تربیتی شبانه روزی علاوه بر بهره مندی از خدمات حمایتی، آموزشی و تحصیلی از خدمات تربیتی و پرورشی و فنی و حرفه ای با کمک مربیان متعهد و متخصص برخوردار هستند.

سرپرست کمیته امداد یادآور شد: در طی 20 سال فعالیت این مجتمعها بیش از 100 هزار دانش آموز از برنامه های آن بهره مند شده اند و کمیته امداد 256 میلیارد ریال در این بخش هزینه کرده است.

کد خبر 958610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha