۱۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۵۴

حضور 260 هیئت رسانه ای جهان/

آغاز "المپیک رسانه ها" از پنج شنبه در پکن / ارائه مقاله ها در 4 محور

آغاز "المپیک رسانه ها" از پنج شنبه در پکن / ارائه مقاله ها در 4 محور

اجلاس رسانه های جهان (World Media Summit) موسوم به "المپیک رسانه ها" روز پنج شنبه در پکن آغاز خواهد شد و سخنرانان و ارائه دهندگان مقالات تخصصی در 4 محور به رقابت می پردازند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، از سوی کمیته اجرایی این اجلاس هیئتی رسانه ای از کشورمان متشکل از خبرگزاری مهر ، خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و نیز سازمان صدا و سیما برای شرکت در اجلاس رسانه های جهان موسوم به "المپیک رسانه ها" دعوت شده اند. این هیئت شامگاه چهارشنبه وارد محل برگزاری اجلاس خواهند شد. 

نمایندگان رسانه ای کشورمان با ارائه یک مقاله با عنوان "فرصتها و تهدیدها درعصر رسانه ، سر آغاز گذار بشریت از دانایی به توانایی" و نیز یک مقاله دیگر در خصوص نقش رسانه ها در پاسخگویی به مطالبات اجتماعی در 2 گروه از 4 کارگروه تخصصی این اجلاس حضور خواهند یافت.  

اجلاس رسانه‌های جهان (World Media Summit)، به پیشنهاد و میزبانی خبرگزاری شینهوا - خبرگزاری ملی چین - برای اولین بار از 16 تا 18 مهر (هشتم تا دهم اکتبر)  در تالار بزرگ خلق در میدان تیان آنمن پکن برگزار می‌شود.  

بیش از 300 تن از مدیران و چهره های رسانه ای جهان ، شامل 260 هیئت خارجی از130 رسانه جهان و 40 هیئت از سازمانها ورسانه های جمهوری خلق چین به همراه تعدادی از اساتید برجسته ارتباطات با هدف افزایش همگرایی رسانه ها و تشریک مساعی در زمینه چالش های حرفه ای در پکن گرد هم می آیند. 

"رویترز"(Reuters) ، "بی بی سی"(BBC) از انگلستان، "سی ان ان"(CNN) از آمریکا، "کیودو"(Kyodo News Agency) ژاپن،"ایتار تاس"  (Itar-Tass) روسیه، "گوگل"(Google) ، "وال استریت جورنال"(Wall Street Journal) ، "شبکه  ان بی سی"(NBC) ،" سی ان بی سی" (CNBC) و روزنامه "نیویورک تایمز"(New York Times) ازامریکا، " ای اف پی" (AFP)و" فیگارو"(Figaro) از فرانسه ، "دی پی ای"(DPA) و" ای پی ای"  (EPA)از آلمان ، "منا"(MENA) مصر، "ترند"(Trend News Agency) جمهوری آذربایجان و شبکه ماهواره ای "الجزیره" (Al Jazeera )  قطر ازجمله گروههای رسانه ای شرکت کننده در نشست پکن خواهند بود.  

همچنین نمایندگان رسانه ای از سوریه، بنگلادش، سنگاپور، هند، پاکستان، تایلند، ویتنام، جمهوری کره، عربستان سعودی، یمن، اتیوپی، مراکش، بلاروس، مجارستان، کوبا، برزیل، بلغارستان و رومانی هم از دیگر گروههای حاضردراجلاس خواهند بود.

کد خبر 959112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha