پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۷

فروزنده درگفتگو بامهر:

رسیدن به وحدت حداکثری دغدغه اصولگرایان است/ نیاز به بازسازی دغدغه اصلاح‌طلبان

رسیدن به وحدت حداکثری دغدغه اصولگرایان است/ نیاز به بازسازی دغدغه اصلاح‌طلبان

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با برشمردن دغدغه کنونی طیف های مختلف سیاسی کشور، تحقق وحدت را در گرو مبنا قرار دادن رهنمود های رهبری دانست و تاکید کرد که رسیدن به وحدت حداکثری دغدغه اصولگرایان است.

لطف الله فروزنده درگفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دغدغه کنونی طیف های سیاسی کشور، اظهارداشت: دغدغه کنونی طیف اصولگرا رسیدن به وحدت حداکثری و کارآمدی در قانونگذاری واجرای آن است، درحالیکه دغدغه طیف مقابل نیاز به بازسازی است.

وی افزود: امروز با اعتماد مردم به طیف اصولگرا زمینه خدمت برای این طیف از جامعه فراهم شده است، لذا اصولگرایان هم باید بهتر ازگذشته بتوانند خواسته های مشروع ومعقول مردم را برآورده نمایند .

این فعال سیاسی در ادامه به آسیب شناسی طیف دوم خرداد پرداخت و گفت : جریان دوم خرداد با حرکتی که انجام داد در مقابل مردم و قانون ایستاد بطوریکه بشدت اعتماد عمومی نسبت به آنان خدشه دار شد، اما به نظر می رسد که عقلای این طیف به فکربازسازی طیف خود هستند تا مجددا بتوانند در صحنه سیاسی حضوری فعال داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش بابیان اینکه طرح وحدت ملی را به معنای آنکه دستاویزی شود تا برخی ها بدینوسیله خود را تبرئه کنند را قبول ندارم، درعین حال تصریح کرد: اما با این حال به نظرمی رسد که باید همه ابعاد طرح وحدت ملی هم روشن شود.

به گفته قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، اصولگرایان با افراد یاگروه هایی می توانند به وحدت برسند که به اصول اساسی انقلاب ازجمله تمکین به قانون اساسی و ولایت فقیه اعتقاد داشته باشند.

وی  تصریح کرد: نه افراط را قبول داریم ونه تفریط را.

فروزنده در پایان با اذعان به اینکه همه طیفهای سیاسی جامعه کم وبیش اشکال دارند که باید خود را "تنظیم" نمایند، یادآورشد: اگر همه بجای نظرات خود رهنمودهای رهبری را مبنای کار خود قرار دهند به وحدت دست پیدا خواهیم کرد.  

کد خبر 965127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha