به گزارش خبرنگار مهر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز پنجشنبه در حاشیه اولین مجمع عمومی حزب آباد گران جوان ایران اسلامی در جمع خبرنگاران با تاکید براینکه قبل از انتخابات، برنامه دادن و اخلاق محور بود و بعد از انتخابات هم تمکین به قانون مهم است، اظهار داشت: اگر همه به قانون تمکین کنند مشکلی نخواهیم داشت و صاحبان افکار و عقاید مختلف مشروط بر اینکه قانون را زیر پا نگذرانند می توانند حقوق خود را پیگیری کنند.
وی نقش نخبگان کشور را در تشویق مردم به رعایت قانون بسیار موثر دانست وافزود: اگر امورات کشور امروز سیاسی شود و عده ای به دنبال سیاسی کردن همه مسائل باشند انحرافات دیگری به وجود می آید.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ماهیت حوادث پس از انتخابات را اجتماعی خواند و گفت: خیلی ها دنبال این هستند که مسائل را سیاسی کنند که حتما این موضوع یک انحراف تلقی می شود.
وی در پاسخ به اینکه آیا نظریه تشکیل کمیسیون ملی انتخابات را پیگیری می کند یا خیر گفت: این موضوع را باید مجلس شورای اسلامی در قانون جامع انتخابات مورد بحث و بررسی قرار دهد زیرا هر پیشنهادی تا زمانی که تبدیل به قانون نشده است عملی نیست، با این حال این موضوع را با دوستان مجلس و مراکزی که در حال تهیه و نگارش قوانین انتخابات هستند در میان گذاشته ام.
رضایی در پاسخ به پرسشی درباره طرح مسائل انحرافی در جامعه نیز عنوان کرد: در زمان امام( ره) موضوع اصلی کشور ساختن دولت و ملت و جمهوری اسلامی بود و شعارهای اجتماعی و اقتصادی انحراف تلقی می شد اما امروز روز ساختن جامعه است و باید یاد بگیریم که با هم زندگی کنیم.
نظر شما