به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، اسماعیل نجار در مراسم آغاز همایش منطقه ای مقابله با عرضه و صدور مواد مخدر بیان داشت: کاهش فضای معنوی در جامعه یکی از عاملهای اساسی در افزایش آسیبهای اجتماعی به شمار می رود و پدیده شوم اعتیاد نیز خارج از این موضوع نیست.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای بسیار خوب برای مقابله با پدید شوم اعتیاد در کشور توجه به افزایش فضای معنوی است که در این راستا استفاده از نقش و حضور روحانیون و مساجد بسیار مهم و قابل توجه خواهد بود.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان بیان داشت: در طول سال اعتبارات مختلفی در زمینه مبارزه با مواد مخدر هزینه می شود که اگر بخشی از این اعتبارات و منابع مالی در بخش مساجد برای مقابله با اعتیاد هزینه شود می توان به نتایج بهتری دست یافت.
نجار خاطرنشان کرد: توجه به برنامه های ورزشی و تبلیغات مختلف دیگری که حول محور مبارزه با مواد مخدر صورت می گیرد خوب است اما باید توجه داشت که با هزینه ای کمتر از لحاظ مالی می توان با ترویج فضای معنوی نیز به مقابله با پدید شوم اعتیاد پرداخت که البته این مهم نیازمند تجدید نظر در برنامه های کشوری ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
استاندار کردستان با اشاره به وضعیت عرضه و توزیع مواد مخدر در این استان عنوان کرد: در حال حاضر وضعیت استان کردستان در مقایسه با سایر استانهای کشور در زمینه مصرف و عرضه مواد مخدر بسیار بهتر است اما باید به این نکته توجه داشت که روند رو به رشد پدیده اعتیاد در کردستان از سالهای گذشته آغاز شده و باید برای مقابله با آن تدبیر و چاره اندیشی کرد.
وی به مرز 227 کیلومتری استان کردستان با کشور عراق اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در طرف مقابل ما نظارت قابل توجهی صورت نمی گیرد بنابراین یکی از مهمترین تهدیدهای استان در بخش مواد مخدر مرز مشترک با کشور عراق است که هر چند باید توجه داشت نیروهای مسلح مستقر در استان از هیچ تلاش و کوششی برای مقابله با این مهم دریغ نخواهند ورزید.
نجار گفت: توجه بیشتر به مقوله آموزش و همچنین درگیر کردن اعضای خانواده ها برای آگاهی از عواقب شوم پدیده اعتیاد از دیگر برنامه های کارساز و تاثیرگذار در راستای مقابله با این معضل اجتماعی به شمار می رود.
همایش یک روزه مقابله با عرضه و صدور مواد مخدر با حضور مدیرکل امور اجرایی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برگزار می شود و مسئولان شورای هماهنگی و همچنین دادستانهای عمومی و انقلاب استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، همدان، ایلام، کرمانشاه و کردستان نیز در آن حضور دارند.


نظر شما