۲۲ آبان ۱۳۸۸، ۱۸:۱۷

اجلاس OANA /

مدیران خبرگزاری کویت برای شرکت در اجلاس اوآنا وارد تهران شدند

مدیران خبرگزاری کویت برای شرکت در اجلاس اوآنا وارد تهران شدند

مدیران خبرگزاری "کونا" کویت برای شرکت در سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین نشست گروه فنی ـ خبری خبرگزاریهای آسیا ـ اقیانوسیه عصر جمعه وارد تهران شد.

به گزارش خبرنگار مهر، راشد الرویشید (Rashe Al-Ruwaished) سردبیر (Editor - in - chief) خبرگزاری کونا کویت به همراه جمال یالی بهبهانی (Jamal Yali) دبیر ارشد (Senior editor) این خبرگزاری ساعت 17:30 جمعه وارد فرودگاه امام خمینی (ره) تهران شدند و مورد استقبال مسئولان خبرگزاری مهر قرار گرفتند.

خبرگزاری کویت در پی صدور قانونی در روز 6 اکتبر سال 1976 مبنی بر ایجاد موسسه عمومی (دولتی) اطلاع رسانی تشکیل شده است.

جمع آوری اخبار و توزیع آن در موسسات اطلاع رسانی برای بهره مند کردن آنها از خدمات خبری واقعی به صورت بی طرفانه و مورد اعتماد و پخش عادلانه خبرهای مربوط به کویت در سطح منطقه ای و بین المللی از اهداف تشکیل این خبرگزاری بوده است.

سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین نشست گروه فنی و خبری OANA از 13 تا 17 نوامبر 2009 برابر با 22 تا 26 آبان ‌ماه به میزبانی خبرگزاری مهر در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 982404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha