۱۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۶:۳۰

چهار خانه ترویج صنایع دستی روستایی در گلستان راه اندازی شد

چهار خانه ترویج صنایع دستی روستایی در گلستان راه اندازی شد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان از ساخت چهار خانه ترویج صنایع دستی در روستاهای استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، انوشیروان گرایلی بعداز ظهر سه شنبه در جمع کارشناسان این سازمان در گرگان افزود: این خانه های ترویج در روستای زیارت، النگ، آهنگر محله گرگان و اودک دوجی علی آباد احداث شده است.

وی اظهار داشت: این خانه های ترویج برای ریشه یابی دلایل منسوخ شدن صنایع دستی در روستاه و ارائه راهکارهایی برای احیای رشته های منسوخ شده ایجاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی هنرمندان موجود و پیشکسوت، برگزاری نمایشگاه و معرفی رشته ها، بررسی مواد اولیه، آسیب شناسی صنایع دستی از دیگر اهداف راه اندازی این خانه های ترویج است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: تاکنون 44 کارگاه صنایع دستی در راستای ارتقا سطح کیفی و کمی تولیدات بومی استان تجهیز شده است.   

وی افزود: از این تعداد هفت کارگاه زیورآلات در شهرستانهای گنبد، آق قلا و گمیشان، 20 کارگاه ابریشم بافی در شهرستان رامیان و مینودشت و 17 کارگاه پلاس بافی در شهرستان های گنبد و بندر ترکمن از لحاظ کیفی و کمی تجهیز شد.

گرایلی عنوان کرد: همچنین با توجه به تفاهمنامه همکاری میان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اداره آموزش و پرورش استان در یکی از مدارس منطقه صنایع دستی تدریس می شود.

کد خبر 993409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha