۱۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۱۵

رهبر در گفتگو با مهر:

نشست روحانیان مجلس با ضرغامی/ لزوم رعایت حریم اخلاق اسلامی در تلویزیون

نشست روحانیان مجلس با ضرغامی/ لزوم رعایت حریم اخلاق اسلامی در تلویزیون

رئیس مجمع نمایندگان روحانی مجلس شورای اسلامی جزئیات دیدار 90 دقیقه‌ای دیروز اعضای مجمع را با رئیس سازمان صدا و سیما تشریح کرد.

محمدتقی رهبر درباره دیدار دیروز نمایندگان روحانی مجلس با عزت‌الله ضرغامی به خبرنگار مهر گفت: پیرو حکم مقام معظم رهبری مبنی بر تمدید دوره ریاست آقای ضرغامی نمایندگان روحانی مجلس روزسه شنبه  ساعت 13 جلسه‌ای با رئیس سازمان صدا و سیما داشتند. این جلسه یکساعت و نیم طول کشید و در آن ما پیرو نگاه رهبری نکاتی را به ایشان تاکید کردیم.

وی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری تاکید بر انتقال فرهنگ اسلامی در قالب کارهای نمایشی از جمله مجموعه تلویزیونی "یوسف پیامبر" داشتند، روحانیون هم  از آقای ضرغامی خواستند در این باره تلاش بیشتری انجام و کارهای نمایشی قوی با محوریت معارف اسلامی تهیه و پخش شود.

رئیس مجمع نمایندگان روحانی مجلس گفت: روحانیون انتقادهایی درباره برنامه‌های صدا و سیما داشتند و آنها را تذکر دادند. یکی از انتقادها درباره روابط خصوصی خواهر و برادر در مجموعه‌های نمایشی بود که از ایشان خواستیم این روابط باید طبق عرف اسلامی باشد. مجموعه‌های تلویزیون باید در این باره الگوسازی و حریم اخلاق اسلامی رعایت کنند.

حجت‌الاسلام رهبر افزود: در برخی مجموعه‌ها بیش از اندازه به کشمش بین همسران پرداخته می‌شود در حالی که تلویزیون در این باره باید آموزش صحیح را ارائه دهد و موارد مثبت را تقویت کند. همچنین برخی دیالوگها در مجموعه‌ها به ویژه در آثار طنز خارج از ادبیات مناسب است و این موارد می‌تواند اصلاح شود.

وی با اشاره به تصویب 20 میلیون دلار مجلس برای مقابله به تبلیغات بیگانگان گفت: در حال حاضر رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند افکار مردم را فریب بدهند. صدا و سیما موظف است برنامه‌هایی برای روشن شدن افکار ایرانی‌های داخل و خارج کشور تهیه و پخش کند. به ویژه ایرانی‌های خارج اطلاع دقیق از اتفاق‌ها ندارند و در این عرصه وظیفه صدا و سیما بسیار اهمیت دارد.

کد خبر 996866

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha