به گزارش خبرنگار مهر، علي شهابي، در كارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اظهار كرد: گردشگري سلامت پروژه اي است كه نيازمند فراهم كردن مشوق هاي سرمايه گذاري است.
وي ادامه داد: پايتخت معنوي بايد با توجه به ظرفيت هايي كه در خود نهفته دارد علاوه بر زائران، افرادي را نيز براي استفاده از خدمات سلامت به اين شهر جذب كند.
شهابي يادآور شد: هم اكنون 300 هكتار زمين براي ايجاد گردشگري سلامت فراهم شده اما اين زمين حبس شده و از ظرفيت هاي آن غفلت صورت گرفته است.
رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي خراسان رضوي تصريح كرد: پروژه گردشگري سلامت بايد تعيين تكليف و به افراد واجد شرايط واگذار شود.
وي يادآور شد: رشد صنعت توریسم و گردشگري سلامت یکی از بزرگترین منابع رشد اقتصادي و ایجاد اشتغال در استان است و توسعه پایدار را به دنبال دارد بنابراين بايد با اهتمام ويژه و تشويق سرمايه گذار پروژه گردشگري سلامت را به سرانجام رساند.
شهابي تاكيد كرد: گردشگری سلامت درآمد بالایی را پی خواهد داشت اما متاسفانه در این ارتباط تاکنون اقدام قابل توجهی انجام نگرفته است.


نظر شما