۲۴ آذر ۱۳۸۸، ۱۹:۱۵

تحولات همسایگان شرقی/

18 کشته در انفجار پاکستان/ افزایش تلفات انفجار کابل به 9 نفر

18 کشته در انفجار پاکستان/ افزایش تلفات انفجار کابل به 9 نفر

کشته شدن دست کم 18 نفر در انفجار پاکستان و افزایش تلفات انفجار کابل به 9 نفر از جمله تحولات همسایگان شرقی کشورمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، انفجار یک بمب در بازاری پرازدحام در ایالت پنجاب پاکستان دهها نفر را کشته و یا زخمی کرد. در این حمله تروریستی که در شهر قاضی خان در 500 کیلومتری جنوب غرب این کشور روی داد دست کم 18 نفر کشته و 35 نفر دیگر زخمی شده اند.

بر اساس این گزارش طی این انفجار همچنین دهها واحد تجاری در این بازار تخریب شده و نیز خانه یک مقام ایالتی پنجاب نیز در این انفجار آسیب دیده است. دولت پاکستان پیش از این از کشته شدن 12 نفر و زخمی شدن دست کم 25 نفر از شهروندان این کشور در انفجار مذکور خبر داده بود.

خبر دیگر اینکه شمار تلفات انفجار امروز (سه شنبه) کابل به 9 نفر رسیده است. یک عامل انتحاری امروز در بخش محافظت شده پایتخت افغانستان اقدام به انفجار بمب همراه خود کرده و علاوه بر کشتن 9 نفر دست کم 40 نفر دیگر را زخمی کرد.

وزارت کشور افغانستان با اعلام این خبر گزارش داد که چهار نفر از قربانیان این حمله تروریستی زن بوده اند. طی این حمله همچنین دو ساختمان در این منطقه از کابل به کلی ویران شده است. یک روزنامه نروژی در همین رابطه نوشت که سفارت این کشور در کابل در این حادثه دچار آسیب شده است.

این در حالی است که شبه نظامیان طالبان هیچ مسئولیتی در این انفجار به عهده نگرفته و انتساب آن را به خود رد کرده اند. دولت افغانستان احتمال می دهد این حمله "احمد ضیاء مسعود" معاون پیشین کرزای را که خانه اش در نزدیکی محل انفجار واقع شده، هدف گرفته بوده است.

کد خبر 1001249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha