حسین حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: سالانه حجم زیادی از آبهای سطحی این شهرستان به دلیل نبود سد مخزنی هدر می رود.
وی با بیا اینکه انتظار می رود اعتبار اجرای سد مخزنی باهوش شهرستان تنگستان استان بوشهر در لایحه بودجه سال 89 استان تامین شود، اظهار داشت: پیش بینی اعتبار اولیه این طرح ملی که از سوی شرکت سهامی آب منطقه ای استان بوشهر اعلام شده، 250 میلیارد ریال است که 50 درصد این اعتبار از محل وزارت نفت و بقیه از محل اعتبارات وزارت نیرو تامین خواهد شد.
فرماندار تنگستان با بیان اینکه اکنون مطالعات تکمیلی سد مخزنی باهوش اهرم با پیشرفت خوبی در دست انجام است، گفت: امید می رود با اتمام مطالعات، عملیات اجرایی ساخت این سد هرچه سریعتر آغاز شود.
حیدری افزود: امیدواریم در صورت تامین اعتبار به موقع از سوی وزارتخانه های نفت و نیرو و پیگیری های مسئولان عملیات اجرایی سد مخزنی اهرم در سال 89 آغاز شود.
وی اضافه کرد: سد مخزنی باهوش اهرم به عنوان یکی از مصوبات دور اول سفرهای استانی هیئت دولت به این استان در بهمن سال 84 است.
فرماندار تنگستان گفت: این سد روی رودخانه باهوش در 15 کیلومتری شهر اهرم مرکز شهرستان تنگستان و با هدف تامین آب اراضی و نخیلات و آب آشامیدنی احداث خواهد شد.
حیدری یادآور شد: حجم ذخیره آب این سد که با ارتفاع 54 متر و از نوع خاکی با هسته رسی ساخته می شود 25 میلیون متر مکعب است.
نظر شما