به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سید بهرام نجفی زاده عصر شنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: این میزان آموزش های فنی و حرفه ای در دو سطح مهارت های پایه و مهارت های پیشرفته در مراکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت، آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد، مراکز جوار دانشگاهی، بین کارگاهی صنایع، مراکز سیار شهری، زندان ها و پادگانها به گروه های هدف این سازمان ارائه شده است.
وی اضافه کرد: جامعه هدف دریافت آموزش های فنی و حرفه ای استان در سال جاری به چهار گروه شاغلان بنگاه های اقتصادی و بخش های خدماتی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و کارجویان شهری و روستایی تقسیم می شوند که برای هر یک از این گروه ها برنامه ها و تعهداتی از سوی این سازمان برای ارائه آموزش های فنی و حرفه ای ایجاد شده است.
نجفی زاده با اشاره به اینکه در دو بخش دولتی و خصوصی در 9 ماهه گذشته یک میلیون و 83 هزار و 664 نفر ساعت در بخش شاغلان آموزش فنی و حرفه ای ارائه شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت 755 هزار و 536 نفر ساعت، در بخش دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، چهار میلیون و 926 هزار نفر ساعت در بخش کارجویان شهری و 633 هزار نفر ساعت در بخش کارجویان روستایی آموزش ارائه شده است.
وی با اشاره به نقش مهم بخش خصوصی در اجرای آموزشهای فنی و حرفه ای اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار میلیون و 445 هزار نفر ساعت در 271 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در بخش خصوصی تحت پوشش آموزشهای فنی و حرفه ای قرار گرفته اند.
مهارتهای پیشرفته آموزش جدید فنی و حرفه ای
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با بیان این مطلب که امسال ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در حوزه مهارت های پیشرفته در دو بخش فنی و غیرفنی به عنوان رویکردی جدید در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است، اظهار داشت: با توجه به تحولات نوین فناوری و نیاز بخشهای مختلف جامعه به این فناوری ها، اداره کل فنی و حرفه ای استان مرکزی با راه اندازی دپارتمان مهارت های پیشرفته و آموزش در صنایع توانسته است از ابتدای امسال تاکنون به 148 هزار و 628 نفرساعت دوره های آموزشی مهارت های پیشرفته را در دوره هایی چون کارآفرینی با رویکرد سازمان جهانی کار، آموزش نرم افزارهای تخصصی، کنترل کیفیت، آموزش های طرح کارورزی، تضمین کیفیت، مکاترونیک، جوشکاری تخصصی، کاربرد لیزر در صنعت را به مرحله اجرا درآورد.
نجفی زاده بیان داشت: در راستای سیاستهای دولت مبنی بر مقاوم سازی صنعت ساختمان طرح شناسایی و سطح بندی مهارت و همچنین مهارت آموزی و ارائه گواهینامه به کارگران صنعت ساختمان اجرا شده است که از ابتدای سال جاری پس از برگزاری آزمون تعیین مهارت فنی برای دو هزار و 560 نفر از کارگران ساختمانی کارت مهارت درجه یک، درجه دو و سه صادر شده است.
وی اضافه کرد: در حوزه آموزش نیز 81 هزار و 933 نفر از کارگران صنعت ساختمان در حرفه های فن ورزی اسکلت، کمک آرماتوربندی، نقاش ساختمانی و خانگی، لوله کش و نصاب دستگاه های حرارتی و حرارت مرکزی، برقکار ساختمانی و طراح معماری داخلی تحت پوشش آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفتند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با اشاره به فعالیتهای این اداره کل در مراکز تولیدی و صنعتی گفت: این اداره کل با توجه به موقعیت صنعتی استان برنامه های گسترده ای را برای اجرای برنامه های آموزشی در مراکز تولیدی و صنعتی در دست اجرا دارد که از ابتدای سال جاری تاکنون 356 هزار و 251 نفر در 12 مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی صنایع و سایر کارخانجات استان نسبت به دریافت آموزش اقدام کرده اند.
ارائه آموزش به 292 هزار و 651 نفر در زندانها و 88 هزارو 186 نفر در پادگانها از دیگر فعالیت های آموزشی اداره آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در 9 ماهه گذشته بوده است.
نظر شما