سید علی میرخلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بحث ادغام وزارتخانه های رفاه و تامین اجتماعی و همچنین کار در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح شده اما هنوز در صحن مجلس مطرح نشده است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: وزارت رفاه حوزه کاری وسیع و گسترده ای در بخشهای امدادی، بیمه ای و حمایتی دارد و نوع فعالیتش با وزارت کار متفاوت است، در واقع این دو وزارتخانه سنخیتی با یکدیگر ندارند.
وی گفت: ادغام وزارت کار و رفاه اقدام مناسبی نیست؛ باید اختیارات وزارت کار بیشتر شود و قدرت بیشتری به این وزارتخانه داده شود.
به گفته عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، باید برروی ادغام وزارتخانه ها اقدامات کارشناسی گسترده ای صورت گیرد و به نظر می رسد تعداد وزارتخانه ها به همین تعداد فعلی باقی بماند بهتر از این است که با یکدیگر ادغام شوند.
موضوع ادغام وزارت رفاه و تامین اجتماعی با وزارت کار این روزها در رسانه ها با واکنشهای متفاوتی روبرو بوده است.
برخی از کارشناسان اجتماعی معتقدند هنگامی که دو وزارتخانه با یکدیگر ادغام شوند حجم کار بالا می رود و تعداد معاونتها نیز بیشتر خواهد شد به همین دلیل ادغام وزارتخانه ها تنها حجم کارها را بیشتر خواهد کرد.


نظر شما