مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان با اعلام این خبر اظهار داشت: 50 نفر از بانوان سراسر استان با دارا بودن مدارک کارشناسی ارشد و دکتری برای عضویت در این جمعیت شناسایی شدند.
حجت الاسلام صفر قربانپور افزود: این جمعیت به منظور ایجاد هماهنگی و گسترش فعالیتهای بانوان فرهیخته و فعال در عرصه دینی استان و ترویج ارزشهای اسلامی به صورت مردمی، غیردولتی و غیرسیاسی اقدام به انجام برنامه های فرهنگی تبلیغی خواهد کرد.
وی با اعلام اینکه این انجمن دارای ارکان اجرایی و ستاد کشوری است، گفت: مسئولیت و رکن اجرایی این جمعیت با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: تلاش در عرصه فرهنگ دینی بانوان، مستلزم مشارکت فعال گروه ها و آحاد تأثیرگذار اجتماعی است، تا حلقه اتصال برنامه های کلان را به سطوح خرد اجتماعی فراهم کند.
وی تأکید کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان بر مبنای منویات مقام معظم رهبری برای شرکت فعال زنان در عرصه فرهنگ دینی ساز و کارهایی را طراحی و به مرحله اجرا در آورده است.
حجت الاسلام قربانپور بیان کرد: معاون امور فرهنگی این اداره کل به منظور شناسایی بانوان فرهیخته و فعال در عرصه دینی، معرفی شخصیت و آثار فاخر آنان به جامعه به عنوان الگوی موفق و بهره مندی از مشارکت ارزشمند این افراد، اقدام به ساماندهی این جمعیت کرده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: این جمعیت تحت نظارت اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان تشکیل و دارای شخصیت حقوقی مستقل است.
نظر شما