۱۲ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۴۸

صاحبنظران وآژانس عکس خبری مهر/

محمدی: راه‌اندازی آژانس عکس خبری مهر نشانه پیشرفت تکنیکی است

محمدی: راه‌اندازی آژانس عکس خبری مهر نشانه پیشرفت تکنیکی است

استاد سابق دانشگاه ناتینگهام و مدرس علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی راه‌اندازی آژانس عکس خبری خبرگزاری مهر را نشانه یک پیشرفت تکنیکی دانست و گفت: باید به این موضوع افتخار کرد.

پروفسور علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اهمیت آژانس عکس خبری خبرگزاری مهر گفت: راه‌اندازی چنین آژانسی که نمونه‌های مشابهی هم در رسانه‌های‌ خارجی دارد ، تنها در صورتی می‌تواند مفید به فایده باشد که سانسور در انتشار عکسها در حداقل باشد.

وی که از موسسان پژوهشکده "علوم ارتباطات و توسعه ایران" و مسئول برنامه‌ریزی و تحقیقات آن بوده است افزود: مسلماً این اتفاق یک پیشرفت تکنیکی است و باید هم به آن افتخار کرد اما همانطور که گفتم به شرطی که اجازه استفاده آزادانه از آن فراهم باشد و مسئولان برای چنین پیشرفتی ارزش قائل شوند.

این مدرس علوم ارتباطات اجتماعی تاکید کرد: تنها در این صورت است که خبرگزاری مهر می‌تواند از عکس‌های به اشتراک گذاشته نهایت استفاده را ببرد و رسانه ای باشد که علاوه بر استفاده از عکس به عنوان موضوعی خبری هنری به آن نگاه اقتصادی نیز داشته باشد.

آژانس عکس خبری خبرگزاری مهر به عنوان اولین و بزرگترین آژانس عکس خبری آنلاین ایرانی بمناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی به صورت آزمایشی افتتاح می‌شود و در مرحله اول کلیه رسانه های داخل کشور می توانند از خدمات آن استفاده کنند.

کد خبر 1027966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha