عباس حاجی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: با پیگیری مسئولان این نهاد تعداد 25 نفر از زندانیان معسر و آبرومند که به دلایل جرائم غیر عمد آزاد شدند.
وی اظهار داشت: مچنین با ریش سفیدی و دخالت و مراجعه همکاران امدادگر با اولیای دم مبلغ یک میلیارد و 990 میلیون ریال تخفیف گرفته شد.
به گفته حاجی اکبری، در سال جاری طرح کارورزی برای 230 دانشجوی استان در دست برنامه است که تاکنون برای 190 نفر این طرح در استان اجراشده است.
مدیرکل کمیته امداد گلستان بیان داشت: در 9 ماه اول سال جاری 17 میلیارد و 108 میلیون و 403 هزار و 943 ریال برای بیمه مددجویان تحت پوشش این نهاد در استان هزینه شده است.
وی یادآور شد: در سال جاری با پرداخت 57 میلیارد و 300 میلیون ریال برای هزار و 242 خانوار تحت پوشش این نهاد در استان شغل ایجاد شده است.
55 هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد گلستان هستند.


نظر شما