به گزارش خبرنگار مهر در عسلویه، واحد بوتادین پتروشیمی جم در هفته دولت امسال به بهره برداری تجاری رسید و محموله صادراتی آن به میزان سه هزار و 850 تن در نخستین روز از دهه مبارک فجر در بندر تخصصی صادرات محصولات پتروشیمی پارس بارگیری شد.
عمده بوتادین تولیدی این واحد به ژاپن، چین و تایوان صادر میشود و قراردادهای فروش محصولات این واحد تا پایان سال آینده منعقد شده است.
واحد تولید بوتادین در مجتمع پتروشیمی جم واقع شده و برای ساخت آن 148 میلیون دلار طی چهار سال سرمایه گذاری شده است.
با راه اندازی این واحد هم نیاز داخلی صنایع لاستیک سازی به بوتادین رفع می شود و هم مازاد تولید به کشورهای دیگر صادر خواهد شد.
فروش محصولات این واحد با قیمت امروز بوتادین در بازارهای جهانی سالانه 103 میلیون دلار ارزآوری برای کشور دارد.
بیش از 50 درصد واحد و بیش از 62 درصد قطعات پیشرفته این مجتمع در داخل کشور و به همت متخصصان و مهندسان داخلی ساخته شده است.
خوراک این مجتمع نیز 245 هزار تن در سال ترکیبات چهار کربنه است که از پتروشیمی جم تامین می شود.
نظر شما