مجتبی مهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این فرشها که حداقل 150 میلیارد ریال ارزش دارند را دو هزار بافنده فعال گیلانی در کارگاههای قالیبافی و خانگی تولید کردند.
وی ادامه داد: استان گیلان 50 کارگاه فعال قالیبافی دارد و حدود 10 هزار بافنده فرش گیلانی نیز گواهی موقت بافندگی دریافت کرده اند.
رئیس اداره فرش سازمان بازرگانی گیلان یاد آورشد: تاکنون 74 دوره آموزشی ارتقای سطح دانش و مهارتهای علمی و عملی بافند گان فرش دستبافت در گیلان برگزار شده است.
وی همچنین از برگزاری نخستین همایش بازارشناسی فرش دستبافت در استان گیلان خبر داد و افزود: هدف از برگزاری این همایش آشنای تولید کنند گان و دست اندرکاران فرش با بازارهای هدف، آشنای با سلیقه های مشتریان و همچنین تولید فرش با معیارها و استانداردها جهانی اعلام کرد.
مهری اعلام کرد: این دوره که پیش از این، از سوی مرکز ملی فرش ایران به صورت منطقهای برگزار می شد، هم اکنون به صورت استانی برگزار می شود تا مخاطبان زیادی در استانها از این همایش بهره برداری کنند.
رئیس امور فرش سازمان بازرگانی گیلان گفت: این همایش نخستین دوره مربوط به بازارشناسی فرش در استان گیلان است که در قالب مشتری مداری و بازارشناسی فروش فرش انجام شده است.


نظر شما