۱۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۰۹

هشت هزار نفر از خراسان رضوی به مناطق دفاع مقدس اعزام شدند

هشت هزار نفر از خراسان رضوی به مناطق دفاع مقدس اعزام شدند

مشهد - خبرگزاری مهر: مسئول ستاد راهیان نور سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی از اعزام 40 هزار نفر از خراسان رضوی به مناطق دفاع مقدس خبر داد و گفت: تاکنون هشت هزار نفر به این سرزمین‌ها اعزام شده‌اند.

سرهنگ محمد شیردل در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: سال گذشته سهمیه ما 19 هزار نفر بود که 40 هزار نفر اعزام شدند اما امسال 40 هزار نفر سهمیه به خراسان رضوی داده شده که پیش‌بینی ما با حساب خانواده‌هایی که مستقل به این مناطق سفر می‌کنند، 50 هزار نفر است. 

معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با اشاره به این که در رابطه با راهیان نور دو ستاد با 11 کمیته تخصصی در خراسان رضوی تشکیل شده است، ادامه داد: یک ستاد در سپاه امام رضا(ع) و ستاد دیگر با ریاست استاندار و شامل شش کمیته در استان تشکیل شده که فرمانده سپاه جانشین آن است.

شیردل گفت: مدت سفر هر کاروان هشت روز بوده که چهار روز آن در مسیر است و مسافران سرزمین‌های نور در پادگان ثامن‌الائمه حمیدیه که میعادگاه رزمندگان خراسانی در دوران دفاع مقدس بوده اسکان داده می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد: طی این چهار روز زائران از مناطق عملیاتی فکه، چزابه، شهدای هویزه، دهلاویه، شلمچه، اروندکنار، خرمشهر و آبادان بازدید خواهند کرد.

مسئول ستاد راهیان نور سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود بیش از 200 نفر پاسدار و بسیجی داوطلب به عنوان خادمین شهدا به زائران در خدمت کنند، گفت: امسال پرچمدار کاروان‌های راهیان نور، سرلشگر شهید مصطفی اردستانی و سرلشگر پاسدار مهدی زین‌الدین هستند.

شیردل با بیان این که اعزام از دهه فجر آغاز شده است، افزود: تاکنون هشت هزار نفر به این سرزمین‌ها اعزام شده‌اند اما اوج اعزام‌ها 15 اسفند تا 15 فروردین است.

کد خبر 1046091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha