به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر ، در جلسه عصر امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی که به منظور بررسی کلیات لایحه بودجه برگزار شد بعد از سخنان 10 نماینده موافق و 10 نماینده مخالف کلیات لایحه، محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق در رابطه با روند بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق تصریح کرد: کمیسیون تلفیق وقت زیادی برای بررسی لایحه بودجه گذاشته است.
نماینده مردم رزن تاکید کرد: البته کمیسیون تلفیق در موارد ضرورت اقدام کرده و تغییر اساسی و بنیادین در بودجه نداده است ، بلکه برخی مواردی را که ضروری بوده به لایحه بودجه اضافه کرده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق اضافه کرد: در کمیسیون تلاش شد در حد مقدورات لایحه دولت اصلاح شود و چارچوب کلی آن حفظ شود و کلیه اصلاحات انجام شده در لایحه بودجه بر اساس نظارت کارشناسی صورت گرفته است.
مفتح با اشاره به اینکه کمیسیون تلفیق انعطاف لازم را برای اجرای بودجه 89 قائل شده است ، تصریح کرد: انعطاف بیش ازحد باعث بی انضباطی می شود و بر این اساس کمیسیون تلفیق به انضباط و شفافیت بودجه توجه ویژه داشته است.
وی در خصوص سخنان نمایندگان مخالف کلیات مبنی بر تورم زا بودن بودجه سال 89 گفت: در کمیسیون تلفیق تلاش شده که تورم به صورت حداقلی و موارد رشد و مثبت به صورت حداکثری لحاظ شود.
وی اوراق مشارکت را ابزار مناسبی برای کنترل تورم دانست و گفت: اوراق مشارکت می تواند به صورت ضد تورمی عمل کند.
مفتح در پایان اظهار داشت: با تمام تلاش هایی که در کمیسیون تلفیق انجام شد اما این به معنای آن نیست که بهترین گزارش ممکن آماده شده است ، بلکه باید با تصویب کلیات زمینه بهتر شدن آن در بررسی جزئیات فراهم شود.


نظر شما