به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام سید یحیی جعفری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی کرمان اظهارداشت: امروز جهان اسلام به اتحاد و یکدلی کشورهای اسلامی نیاز دارد اما متاسفانه برخی سران کشورهای عربی در قبال اقدامات اسرائیل در فلسطین بی تفاوت هستند.
وی اضافه کرد: عدم اتحاد و تفرقه کشورهای اسلامی مهمترین دلیل جنایات اسرائیل در فلسطین است این درحالیست که جهالت و هوای نفس که همراه دوعامل انحراف انسان در طول تاریخ بوده اند در واقع سران کشورهای اسلامی را به انحراف کشیده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان افزود: ریشه بسیاری از حوادث ماههای اخیر کشور نیز در همین جهل و هوای نفس است.
وی با اشاره به اینکه غرب در ظاهر شعارهای فریب کارانه می زند اما در باطن به فکر رسیدن به اهداف شوم خود است، گفت: ادعای غرب پوچ و بی پایه است و در واقع با استفاده از شعار حقوق بشر در فکر رسیدن به اهداف استکباری خود است.
وی افزود: طبق نظرکارشناسان غربی امروز منفورترین حکومتهای جهان آمریکا و اسرائیل هستند و این کشورهای جنایتکار بزودی منقرض می شوند.
حجت الاسلام جعفری گفت: با وجود تمام ترفندهای غرب و ضربه هایی که به نظام اسلامی وارد کرده است کشور با اقتدار و قدرت به سمت سربلندی پیش می رود.
وی با تبریک به سربازان امام زمان در خصوص دستگیری تروریست جنایتکار شرق کشور گفت: ترور و شرارت این فرد نیز ریشه در کشورهای غربی دارد.
نظر شما