پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۱۱

اجرای طرح ملی ایران مرز پرگهر با هدف کاربردی شدن طرحهای پژوهشی

اجرای طرح ملی ایران مرز پرگهر با هدف کاربردی شدن طرحهای پژوهشی

رئیس مرکز گردشگری جهاد دانشگاهی گفت: طرح ملی ایران مرز پر گهر با هدف اعزام دانشجویان به اردوهای علمی برای نزدیکی به بخش صنعت و کاربردی شدن پژوهشهای تحقیقاتی صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر جهانیان امروز سه شنبه در مراسم اختتامیه طرح ملی ایران مرز پر گهر در مورد این طرح گفت: با تاکید بر شعار "ما می توانیم" بازدید دانشجویان و دانشگاهیان از مواریث فرهنگی و پروژه های ملی در سطح کشور با هدف آشنایی و شناخت جاذبه های گردشگری صورت گرفت.

وی یکی دیگر از اهداف این اردو را ایجاد نزدیکی دانشگاه با بخش صنعت عنوان کرد و گفت: امیدواریم این نزدیکی بستر مناسبی را برای ایجاد جهش علمی در کشور میسر کند تا بتوانیم با نزدیکی به بخش صنعت طرحهای پژوهشی خود را کاربردی سازیم.

رئیس مرکز گردشگری جهاد دانشگاهی ادامه داد: در اردوی مرز پر گهر دانشجویان به سفرهای مرتبط با رشته های تحصیلی رفته و از مراکز صنعتی از قبیل کارخانه ها، مراکز هسته ای، پزشکی و تاریخی بازدید می کنند.

جهانیان افزود: در چهارمین دوره اردوی مرز پر گهر 12 هزار و 500 دانشجو شرکت کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 400 درصدی برخوردار بود.

کد خبر 1063160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha