مجید زیرک در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: توسعه و پیشبرد امور بازرگانی داخلی و خارجی و بازرسی و نظارت رسالت اصلی این سازمان است و با هدف بهبود مستمر در جهت افزایش رضایت مشتریان، سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO9001:2008 را مستقر کرده و مدیریت ارشد سازمان متعهد به برآورده کردن الزامات و خواسته های این استاندارد و همچنین متعهد به بهبود مستمر سیستم مدیریت کیفیت سازمان است.
وی همچنین به وجود آوردن الگویی بین المللی برای پیاده سازی و استقرار سیستمهای مدیریت و تضمین کیفیت را هدف تدوین این سری استاندارد عنوان کرد و اظهار داشت: سیستم مدیریت کیفیت به منظور حفظ سطح کیفیت تعریف شده و بهبود آن از طریق اصلاح فرآیندها در سازمان پیاده سازی می شود.
مدیربرنامه ریزی و توسعه منابع انسانی بازرگانی گیلان با اشاره به تشکیل کمیته راهبردی و اجرایی در استقرار این سیستم، افزود: در مجموع 38 فرآیند تخصصی در حوزه های پشتیبانی، توسعه تجارت خارجی، توسعه بازرگانی داخلی و بازرسی و نظارت شناسایی شده و کمیته راهبری ایزو در این مدیریت شامل اداری و مالی و مدیران حوزه و کمیته اجرایی ایزو جمعا از 30 نفر کارشناسان متخصص در معاونتهای سازمانی بهره گیری شده است.
وی در ادامه اهداف و استراتژی اجرای سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2008 را تنظیم و توسعه بازار داخلی کالا و خدمات در استان، ساماندهی صنوف و تشکلهای صنفی استان، ارتقای بهره وری و نوین سازی شبکه توزیع کالا و خدمات، بازرسی و نظارت از بنگاههای اقتصادی، توسعه تجارت و حمایت از صادرات کالا و خدمات غیرنفتی، توسعه تجارت الکترونیک و استفاده از فن آوریهای نوین، نوسازی، اصلاح و بهبود ساختار و کارآمد کردن منابع انسانی، افزایش کیفیت و کاهش زمان ارائه خدمات به منظور بالابردن رضایتمندی و اعتماد مراجعان عنوان کرد.


نظر شما