به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، هاشم نعمتی عصر یکشنبه در اداره تربیت بدنی طرقبه شاندیز در جمع خبرنگاران افزود: شهرستان طرقبه شاندیز به عنوان یک منطقه گردشگری است و به دلیل برخورداری از عرصه های طبیعی در زمینه ورزشی دارای ظرفیت های بسیاری است که یکی از آنها جذب گردشگر ورزشی است.
رئیس اداره تربیت بدنی طرقبه شاندیز خاطرنشان کرد: بحث خصوصی سازی و کوچک کردن دولت یک بحث کلی است و در این رابطه باید همه جوانب کار سنجیده شود و من فکر می کنم در آینده مشکلات واگذاری سالن های ورزشی به بخش خصوصی مشخص و این سالن ها از بخش خصوصی خارج خواهند شد.
نعمتی اظهار داشت: اکثر سالن های ورزشی چند منظوره هستند و برای رشته های والیبال، هندبال، بسکتبال، فوتسال و... استفاده می شوند ولی زمانیکه این سالن ها به بخش خصوصی واگذار می شود از آنجایی که بخش خصوصی به دنبال سود بیشتر است متاسفانه این سالن ها مختص آن دسته از رشته هایی می شود که درآمد خوبی داشته باشند و بدین ترتیب رشته های دیگر آسیب می بینند.
رئیس اداره تربیت بدنی طرقبه شاندیز تصریح کرد: سال گذشته حتی سالن های اختصاصی مثل کشتی، شمشیربازی و دومیدانی را نیز به بخش خصوصی واگذار شد که این رشته ها مقداری آسیب دیدند و باعث شد که سالن های اختصاصی را از این طرح خارج کنند.
وی افزود: متاسفانه تاکنون در این زمینه در کشور اقدامی صورت نگرفته ولی اگر در رابطه با جذب گردشگر ورزشی برنامه ریزی های لازم انجام گیرد قطعا بهترین جایگاه را در سطح استان، طرقبه شاندیز خواهد داشت.
وی اذعان داشت: در طرقبه شاندیز با توجه به شرایط آب و هوایی در فصول مختلف امکان انجام ورزش هایی چون کوهپیمایی، دوچرخه سواری کوهستان، اسکی و سنگ نوردی وجود دارد که اگر برای این رشته ها فضاهای مناسب ایجاد گردد موجب جذب گردشگر خواهد شد که البته این امر توجه و حمایت مدیران دستگاه های استان را می طلبد و ما به عنوان متولی ورزش این را به طور جدی دنبال می کنیم.


نظر شما