۹ شهریور ۱۳۸۳، ۱۰:۴۷

نايب رييس انجمن سينماداران در گفت و گو با "مهر":

برخي تهيه كنندگان براي جلب توجه مخاطب سرو صدا راه مي اندازند و از باند بازي در پخش سخن مي گويند

گاهي يك تهيه كننده براي اينكه فيلمش فروش كند سر و صدا راه مي اندازد كه فيلم را اكران نمي كنند يا باند بازي وجود دارد تا توجه افكار عمومي را به خود جلب كنند.

وحيد مجتهدي، نايب رييس انجمن سينماداران در گفت و گو با خبرنگار سينمايي "مهر"، ضمن بيان اين مطلب گفت: ترافيك موجود در ميان فيلم هاي سينمايي كه مجال اكران عمومي نيافته اند، هم به توليد كنندگان فيلم ضرر مي زند و هم سينماداران را با مشكل مواجه كرده است. در حال حاضر توليد كنندگان فيلم نسبت به اكران عمومي آثارشان به شدت گله مند هستند، در حالي كه تهيه كننده ها در مورد زمان بر پرده رفتن فيلم خود حساسيت نشان مي دهند و مي خواهند  فيلمشان زماني نمايش داده شود كه برف نباشد، طوفان نباشد، المپيك نباشد و ... تجربه اين چند سال نشان داده است كه فيلم در هر شرايطي مخاطب را به خود جلب مي كند و تماشاگر در زمان مشخصي به سينما نمي رود، بلكه به دنبال تماشاي فيلم خوب است.
وي در ادامه خاطر نشان كرد:  تبليغات و اطلاع رساني دقيق و به موقع يكي از راه هايي است كه بر استقبال مخاطب از سينما و فروش فيلم تاثير زيادي مي گذارد. براي نمونه فيلم " مهمان مامان " به كارگرداني داريوش مهرجويي به اين جهت كه با تبليغات خوبي مواجه شد و تيزر تبليغاتي آن از تلويزيون پخش شد، استقبال قابل توجه مخاطب را هم در بر داشت. حتي قطع پخش تيزر هم با آنكه فيلم به اندازه كافي در ميان مخاطب جا باز كرده بود، بر روي فروش اين اثر تاثير گذاشت. فيلم سينمايي " شمعي در باد " كه تيزر آن در حال حاضر از تلويزيون پخش مي شود، نمونه ديگري از به دست آوردن موفقيت فروش به خاطر تبليغات تلويزيوني است.
اين سينمادار در ادامه با اشاره به اينكه  كيفيت و جذابيت فيلم از اهميت بسيار زيادي برخوردار است، توضيح داد:  البته تبليغ به فروش فيلم كمك مي كند، نه آنكه تعيين كننده اصلي باشد. به عبارت ديگر، اگر فيلمي توليد شود و تبليغ گسترده اي هم براي آن صورت بگيرد، اما  مخاطبين  آن را اثري بي كيفيت ارزيابي كنند، " پخش تبليغ تبديل به ضد تبليغ براي فيلم مي شود.
مجتهدي راجع به مطالبي كه در خصوص وجود باند بازي براي نمايش عمومي فيلم ها وجود دارد، اظهار داشت:  من به طور دقيق نمي دانم چه تعداد فيلم اكنون منتظر دريافت مجوز اكران هستند، اما به طور تقريبي بيش از 50 فيلم در انتظار نمايش عمومي به سر مي برند. اين مساله هم به هيچ وجه تقصير سينماداران نيست. مساله اينجا است كه ميزان سينماهاي نمايش دهنده فيلم از تعداد آثار توليد شده كمتر است. گاهي يك تهيه كننده فيلمي را با استفاده از وام ها و تسهيلات دولتي ساخته و خودش هم بر روي آن سرمايه گذاري كرده است، اما از ترس اينكه فيلم فروش نكند، سر و صدا راه مي اندازد كه فيلم را اكران نمي كنند يا باند بازي وجود دارد تا توجه افكار عمومي را به خود جلب كنند. در صورتي كه برخي از همين تهيه كنندگان براي هماهنگي با پخش كننده فيلم اقدام نكرده اند و فيلم خود را در نوبت اكران قرار نداده اند. حقيقت اين است كه فيلم شام و ناهار مردم نيست كه به آن نياز روزمره داشته باشند. فيلم بايد نظر يك مخاطب را به جهت سرگرمي يا  انديشه اي و معنوي به خود جلب كند .
وي درباره راه حل رفع اين مشكلات گفت :  بهترين راه براي حل مشكل ترافيك فيلم هاي اكران نشده، ساخت سالن سينما است. بنابراين بايد فكري درباره احداث سينما بشود تا اين مشكلات هم برطرف گردد.

کد خبر 107755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha