مهدی شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه مرکز هماهنگی خیریه های استان تهران پیش از این با مجوز استانداری فعالیت می کرد گفت: نیروی انتظامی و برخی از دستگاههای حمایتی به دلیل فعالیتهای شبکه ای این مرکز از فعالیت آن جلوگیری کردند.
وی گفت: مجوز فعالیت این مرکز به دلیل تحت پوشش قراردادن خیریه های عضو و فعالیت شبکه ای باید از وزارت کشور اخذ می شد که با اقدام اعضای هیئت مدیره و تائید وزارت کشورمجوز فعالیت مرکز هماهنگی خیریه های استان تهران صادر شد.
شریفی گفت: این مرکز به عنوان یک NGO عام المنفعه و خیریه ثبت شده ولی می تواند خیریه های استان تهران را در صورت تمایل به عضویت در آورده و تحت یک شبکه مدیریت کند.
به گزارش خبرنگار مهر، مرکز هماهنگی موسسات خیریه استان تهران تیرماه سال 1387 طی همایشی (صالح اندیشان) با حضور زهره طبیب زاده نوری مشاوررئیس جمهور و رئیس مرکز امورزنان وخانواده، نادر ریاحی معاون امور اوقافی و خیریه سازمان اوقاف و امورخیریه، فولادی مدیرکل سمن های وزارت کشور، همسر رئیس جمهور و مدیران عامل خیریه های استان تهران رسما آغاز به کار کرد.
بر اساس این گزارش، این مرکز با طراحی نرم افزاری جامع در نظر دارد از طریق سیستم اینترانت تمامی خیریه های استان تهران را تحت پوشش شبکه یکپارچه در آورد.
نظر شما