به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عبدالحسین بیات چهارشنبه شب در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در گرگان افزود: این طرحها در سالهای اول برنامه پنجم توسعه کشور به بهر برداری می رسند.
وی اظهار داشت: در سالجاری نیز هفت طرح پتروشیمی در دستور کار است و امیداواریم این تعداد به 9 طرح افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی طرحهای در دست اجرا، 10 میلیون تن به ظرفیت تولیدات پتروشیمی ایران افزوده می شود.
بیات عنوان کرد: برای هفت طرح سالجاری طرح پنج میلیارد دلار و برای 66 طرح 46 میلیارد دلار سرمایه لازم است که نزدیک به 15تا 16 میلیارد دلار تامین شده و 30 میلیارد دیگر نیاز است.
مدیرعامل پتروشیمی ایران بیان داشت: سالانه شش میلیارد دلار سرمایه نیاز داریم تا طرحها تکمیل شوند و با راه اندازی این طرحها، ظرفیت پتروشیمی اضافه می شود.
تولیدات پتروشیمی به 100 میلیون تن می رسد
وی افزود: براساس برنامه تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور، ظرفیت تولیدات باید به 100 میلیون تن افزایش یابد.
وی به تولیدات پتروشیمی اشاره و اضافه کرد: 42 درصد صادرات غیر ایران در سال 87 سهم محصولات پتروشیمی بود و سهم این محصولات در سال گذشته هنوز اعلام نشده است.
بیات میزان تولیدات پتروشیمی ایران را 34 میلیون تن اعلام کرد و افزود: مقادیری از این تولیدات بین مجتمع ها مصرف می شود و 19 میلیون تن به فروش رسیده است.
وی عنوان کرد: از این میزان، شش میلیون تن در بازار داخی و 13 میلیون تن در بازار خارجی فروخته شد و 6.5 میلیارد درآمد ناشی از فروش محصولات در بازار خارجی عاید کشو رشده است.
وی برای بازدید و بررسی مشکلات طرح پتروشیمی گلستان به این استان سفر کرده است.
نظر شما