۵ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۰۴

آمریکا برای تصویب قطعنامه ضد ایرانی دست به دامن اوگاندا شد

آمریکا برای تصویب قطعنامه ضد ایرانی دست به دامن اوگاندا شد

معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور آفریقا ابراز امیدواری کرد که اوگاندا در تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت به یاری واشنگتن بیاید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جانی کارسون " معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور مربوط به آفریقا روز گذشته در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در خصوص حمایت اوگاندا از دور جدید تحریمهای سازمان ملل علیه ایران ابراز امیدواری کرد.

اوگاندا هم اکنون یکی از اعضای غیر دائم شورای امنیت است و با توجه به مخالفت های ترکیه، لبنان و برزیل با پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی، آمریکا در تلاش است تا موافقت سایر اعضای شورای امنیت را در این رابطه جلب کند.

در همین رابطه کارسن هفته گذشته به اوگاندا سفر کرده و گفتگوهایی را با مقامات این کشور درباره لزوم تحریم ایران انجام داده بود.

آمریکا در حالی برای تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد تلاش می کند که ایران همراه با برزیل و ترکیه با صدور بیانیه تهران حسن نیت خود را برای حل موضوع هسته ای خود از طریق دیپلماتیک اعلام کرده است.

کد خبر 1089906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha