محمدرضا جهانسوز در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج گفت: وجود این موسسه کمک می کند که دانش باغبانی کشور بیش از پیش علمی و بروز شود که این امر در افزایش کمی و ارتقای کیفی تولیدات باغی تاثیر فراوانی دارد و این محصولات را در بسیاری از زمینه ها قابل رقابت کردن با نوع خارجی آنها می کند.
وی ادامه داد: تا زمانیکه موسسه علمی باغبانی کشور با اقتدار تشکیل نشود، ساختار لازم برای رشد کمی و کیفی باغبانی در کشور فراهم نمی شود که باید دستگاه های ذیربط به این امر توجه ویژه ای داشته باشند و بر اساس آن عمل کنند.
این مسئول بیان کرد: باغبانی ایران در دنیا رتبه دارد و برای اینکه این رتبه و جایگاه همچنان حفظ شود و ارتقا یابد، چاره ای جز تاسیس موسسه باغبانی یادشده نخواهیم داشت ضمن اینکه مسال از بهترین سالها برای بهبود وضعیت تولیدات گیاهی کشور است و همه باید برای تحقق این امر تلاش کنیم.
وی اضافه کرد: همه موسسات و نهادهای کشاورزی و گیاهی در این خصوص نقش ارزنده ای بر عهده دارند که مجموعه تلاشهای آنها اثربخش خواهد بود از اجازه نخواهد داد که کشاورزی کشور گرفتار مشکلات جدید شود.
رسیدن به پایداری تولید باید با جدیت دنبال شود
این مسئول یادآور شد: رسیدن به پایداری تولید و تولیدات باید با جدیت دنبال شود زیرا کشاورزی و باغداری کشور ما به دلیل شرایط ویژه اقلیمی و جغرافیایی گاهی در معرض آسیبهای طبیعی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: اگر بتوانیم به تولید پایدار نزدیک شویم، خسارت کمتری از جانب این آسیبها به ما وارد می شود که این امر، ضرورت رسیدن به این نوع تولید را بیش از پیش آشکار می کند.
جهانسوز اضافه کرد: برای سرعت بخشی به افزایش راندمان تولید نیازمند ارائه طرحهای آرمانی هستیم و به کمک این طرحها می توانیم آینده روشنی برای کشاورزی و زراعت کشور ترسیم کنیم و برنامه ریزی های خود را بر اساس آن انجام دهیم.
وی افزود: در زمینه اجرایی تر شدن مرحله جمع آوری ذخایر زنتیکی گیاهی تا حد ممکن حمایت خواهیم کرد البته در این خصوص به نظر می رسد که بخشی از امو تصدی گری قابل واگذاری به بخش خصوصی است که باید جنبه های مختلف این امر بررسی شود تا ببینیم که قابلیت اجرایی شدن دارد یا خیر.
نظر شما