پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ شهریور ۱۳۸۳، ۱۸:۰۳

بدون اشاره به نقض تعهدات خود در قبال ايران:

وزيران امور خارجه آلمان و انگليس: ايران بايد تعهد دهد به طور كامل غني سازي اورانيوم را متوقف مي كند

وزيران امور خارجه آلمان و انگليس در حالي ايران را به عدم احترام به تعهدات هسته اي متهم كردند كه فراموش نمودند خود مفاد توافقنامه سه جانبه تهران را آشكارا نقض كرده اند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه ، وزيران  امور خارجه آلمان و انگليس از ايران خواستند به  تعهدات هسته اي در زمينه غني سازي اورانيوم پايبند باشند.

استراو به هنگام ورود به بروكسل براي شركت در نشست وزيران امور خارجه اتحاديه اروپايي گفت: ما تلاش هاي خود را با همكاري مستحكم با تمام شركاي خود در جامعه بين المللي براي دستيابي به حل اين مساله ادامه خواهيم داد اما حل آن تنها در صورتي ممكن است كه ايران به تعهدات خود پايبند باشد.

وي گفت: ايراني ها به وزيران امور خارجه فرانسه، انگليس و آلمان دراكتبر گذشته تعهد دادند غني سازي اورانيوم را متوقف كنند اما آنها پس از آن از تعهد خود برگشتند و اعلام كردند عمليات محدود غني سازي را از سرخواهند گرفت. استراودر سخنان اعتراض آميز خود به عملكرد تهران هيچ اشاره اي به نقض تعهدات سه وزيرامور خارجه اروپايي به جمهوري اسلامي ايران وعدم پايبندي آنها به وعده هاي داده شده نكرد.

وزير امورخارجه انگليس گفت:  از ايران مي خواهيم كه تعهد بدهد به طور كامل غني سازي اورانيوم را متوقف كند اين مضمون و مفهوم مذاكرات امروز وين است و اميدواريم كه بتوانيم به قطعنامه جديد شوراي حكام آژانس اين هفته دست يابيم.

از سوي ديگريوشكا فيشر وزيرامور خارجه آلمان نيز گفت : معتقديم كه ايران بايد آنچه در توانش است براي پايبندي به تعهداتش انجام دهد زيرا اين به نفعش است.

وي از آنچه خطرات اشتباه در محاسبات از سوي مقامات ايراني خواند، سخن گفت و اظهار داشت : اميدواريم كه ايراني ها پي به اين مساله برده باشند در غير اين صورت ما خود را در وضعيت خطرناكي خواهيم يافت.

انگليس و فرانسه و آلمان در صدد هستند تا پيش نويس قطعنامه اي را به شوراي حكام كه از امروز نشست خود را آغاز كرده است، ارائه كنند كه بر اساس آن به ايران تا ماه نوامبر مهلت داده خواهد شد تا مدارك و ادله خود را به اينكه براي دستيابي به سلاح هسته اي در خفا فعاليت نمي كند، ارائه كند.

آژانس بين المللي انرژي اتمي از ماه فوريه سال گذشته تحقيقات خود را درباره ماهيت برنامه هسته اي ايران آغاز كرد.

 

 

 

 


 

کد خبر 111615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha