پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۳

افشین صادقی :امکان ندارد"مقلد شیطان" مخاطبی را ناراضی کند

افشین صادقی :امکان ندارد"مقلد شیطان" مخاطبی را ناراضی کند

کارگردان "مقلد شیطان" با انتقاد از شرایط اکران فیلم خود عنوان داشت زمان و نحوه نمایش فیلم در اختیار او نبوده است.

افشین صادقی کارگردان "مقلد شیطان" در ارتباط با شرایط اکران عمومی این فیلم به خبرنگار مهر گفت: انتخاب این زمان و شرایط در اختیار ما نبود. افراد دیگری در حال حاضر برای اکران سینماها تصمیم گیری می کنند. ما نیز باید این شرایط تحمیلی را بپذیریم.

وی افزود: "مقلد شیطان" به دلیل اینکه از فیلم‌های کمدی عامه پسند فاصله گرفته و به نوعی اثری جدی است حدود سه سال است که با اکران آن مقابله می کنند. این فیلم مخاطب را به فکر وادار می کند و به نوعی آموزنده است.  متاسفانه چنین آثاری که باب طبع  تصمیم‌گیران نیست و  مورد توجه قرار نمی گیرند.
 
صادقی با اشاره به تبلیغات این فیلم، عنوان کرد: هنوز بیلبوردها نصب نشده و تیزرها نیز پخش نشده است. مجوز پوستر فیلم نیز به تازگی صادر شده و فیلم هم اکنون بدون تبلیغات به نمایش در آمده است. همانطور که می دانید "مقلد شیطان" برای افراد زیر 13 سال هم ممنوع شده و در شهرستانها نیز محدود اکران شده است. به هر حال من به عنوان کارگردان و تهیه کننده برای این شرایط تصمیم گیرنده نیستم تا از آن راضی باشم.
 
وی ادامه داد:من از کودکی به واسطه پدرم در سینما بزرگ شدم. اما متاسفانه با نظر شورای نظارت نام من به عنوان تهیه کننده از روی پوسترهای فیلم پاک شده است. این شرایطی است که به من تحمیل شده است.
 
صادقی در ادامه درباره پیش بینی از فروش "مقلد شیطان" گفت: امکان ندارد مخاطبی با دیدن این فیلم ناراضی از سینما بیرون بیاید. این فیلم هم جنبه آموزشی، تربیتی و هم تفریحی برای مخاطب دارد. برای ساخت آن زحمت زیادی کشیدم. مطمئن هستم با مخاطب ارتباط برقرار می کند.
 
وی درباره موضوع "مقلد شیطان" افزود: این فیلم در ژانر پلیسی - اجتماعی است. در "مقلد شیطان" تبهکار فیلم بر خلاف آثار دیگر یک روشنفکر و فیلسوف است. او یک پلیس اخراجی است که از سوژه های خود عکس می گیرد و مدارک جمع می کند تا اخاذی کند. آخرین سوژه وی یک افسر پلیس جوان است.
 
این کارگردان ادامه داد: فیلمنامه این فیلم سال 85 همزمان با فیلمبرداری توسط حمید نعمت الله نوشته شده است. این اولین همکاری من با نعمت الله بود که جا دارد از وی تشکر کنم. "مقلد شیطان" در جشنواره فیلم پلیس جایزه گرفت و در جشنواره شهر نیز نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردانی بود.
 
صادقی افزود: ساختار "مقلد شیطان" کلاسیک است و یکی از ویژگهای فیلم این است که باران به عنوان یکی از کاراکترهای اصلی به  شمار می رود. بخش عمده فیلمبرداری در شب و فصل زمستان انجام شده است. فیلمبرداری حدود 70 روز در شرایط سخت طول کشید .فیلم را  می توان در ژانرنوآر به حساب آورد.
 
وی همچنین در ارتباط با حضور بازیگران در این پروژه گفت: از انتخاب بازیگران بسیار راضی هستم. در همان ابتدا دنبال دنبال بازیگرانی بودم که با نقش همخوانی داشته باشد.
 
اکران عمومی "مقلد شیطان" از روز چهارشنبه 13 مرداد ماه در گروه سینمایی قدس و سینماهای جی، مرکزی، تهران، آزادی، اریکه ایرانیان، ماندانا، تماشا، ملت، زندگی و ایران آغاز شده است. در این فیلم کامبیر دیرباز، اصغر همت، ساره بیات، شقایق فراهانی، امید زندگانی، شیوا خنیاگر و سیروس ابراهیم‌زاده در این فیلم بازی کردند.
کد خبر 1129233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha