به گزارش خبرنگار مهر در یزد، ناصر رحیمی صبح یکشنبه در نشست شورای نظارت و کنترل بازار استان یزد در ایام ماه مبارک رمضان اظهار داشت: 420 تن گوشت مرغ و 200 تن گوشت منجمد وارداتی در استان یزد ذخیره سازی شده است.
وی با اشاره به تامین گوشت مرغ در استان یزد افزود: تفاهمنامه ای در این زمینه با تعدادی از کشتارگاه ها و تعاونی های مرغداری استان یزد منعقد شده و پیش بینی می شود بیش از هزار تن گوشت مرغ در ماه رمضان در این استان توزیع شود.
رحیمی خاطرنشان کرد: همچنین در نظر داریم با موافقت وزارت بازرگانی، مرغ گرم همچون ایام نوروز در سطح استان یزد توزیع شود.
وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان یزد امسال دو میلیون و 400 هزار ریزش جوجه در استان انجام شده است، عنوان کرد: به نظر می رسد که در استان با کمبود گوشت مرغ مواجه نشویم.
رحیمی همچنین از برپایی نمایشگاه رمضانیه از هشتم تا 26 مردادماه در محل سازمان تعاون روستایی استان خبر داد و اظهار داشت: در این نمایشگاه ارزاق عمومی از جمله مواد پروتئینی توزیع می شود.
85 درصد گوشت یزد از خارج از استان تامین می شود
معاون بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی استان یزد در ادامه با بیان اینکه 85 درصد گوشت استان یزد از خارج استان تامین می شود، افزود: با توجه به خشکسالیهای پی در پی متاسفانه هم اکنون تولید گوشت قرمز در کشور کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه روزانه دو تن گوشت از سیستان و بلوچستان وارد استان یزد می شود، اظهار داشت: هم اکنون در حال رایزنی و پیگیری اخذ مجوز واردات دام زنده از کشورهای آسیای میانه هستیم که در این زمینه با پیگیری های استاندار، مقدمات آن فراهم شده است.
رئیس اداره بازرگانی استان یزد نیز در این جلسه عنوان کرد: توزیع کالاهای مصرفی در ماه مبارک رمضان بدون هیچ گونه نگرانی و کمبودی صورت می گیرد.
محراب اسکندری افزود: با توجه به اقدامات انجام شده در استان یزد، توزیع کالاهای مصرفی در ماه مبارک رمضان بدون هیچ گونه نگرانی صورت می گیرد.
600 تن مرغ خریداری شده برای ماه رمضان در سردخانه استان یزد تخلیه شد
وی یادآور شد: تاکنون 600 تن از مرغ خریداری شده برای این ایام در سردخانه استان تخلیه شده است و در این زمینه جای نگرانی از کمبود وجود ندارد.
معاون برنامه ریزی استاندار یزد نیز در این جلسه با قدردانی از همکاری تشکلهای غیر دولتی، عملکرد سازمان بازرگانی را بسیار جدی و موثر ارزیابی و از همکاری خوب بانکهای استان یزد در ارائه تسهیلات به طرحهای تنظیم بازار قدردانی کرد.
محمدرضا بابایی با تاکید بر ثابت ماندن نرخ و توزیع منظم و فراگیر گوشت دامی در ماه مبارک رمضان، خواستار بررسی مسائل مرتبط با تنظیم بازار از سوی کارشناسان شد.
وی افزود: شرکت پشتیبانی امور دام استان یزد برای توسعه و افزایش فعالیت در راستای خدماترسانی به مردم استان، پیگیر اخذ مجوز اعتبار و سهمیه امور دام از تهران است.
نظر شما