پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۴۳

حاتمی در گفتگو با مهر:

غیبت صمد و حامد تاثیری در نتایج مسابقات جهانی بسکتبال ندارد

غیبت صمد و حامد تاثیری در نتایج مسابقات جهانی بسکتبال ندارد

مربی تیم ملی بسکتبال بابت غیبت صمد نیکخواه بهرامی و حامد آفاق در پیکارهای جهانی 2010 ناراحت است با این حال می‏گوید: نبود آنها تاثیری در نتایج تیم ملی در این رقابت‏ها ندارد.

مهران حاتمی در گفتگو با خبرنگار بر کلیدی بودن نقش صمد نیکخواه بهرامی و حامد آفاق در ترکیب تیم ملی بسکتبال تاکید کرد و اظهار داشت: برای ارائه بازی‎های آبرومندانه و در خورشان بر روی حامد و قابلیت‏های ویژه این بازیکن حساب ویژه‌ای باز کرده بودیم. حضور صمد هم که برای هر تیمی نعمت است. با این حال به خاطر نبود این دو بازیکن چیزی را از دست نمی‌دهیم.

وی ضمن تاکید بر اینکه به لحاظ نتیجه چگونگی حضور تیم ملی بسکتبال در رقابت‎های قهرمانی جهان قابل پیش بینی است، یادآور شد: فکر نمی‎کنم بودن یا نبودن حامد آفاق و صمد نیکخواه بهرامی تاثیری در نتایج تیم ملی بسکتبال در رقابت‏های قهرمانی جهان داشته باشد. چون ما 4 تیم برتر جهان را در گروه خود داریم. ممکن است عملکرد کلی تیم تا حدی تحت تاثیر قرار بگیرد اما نتایج کلی و بردها و باخت‎ها تغییر نمی‎کند.

* اما تا به امروز بارها از تونس و احتمال پیروزی مقابل این تیم درمسابقات قهرمانی جهان صحبت شده است. با این شرایط باز هم این امید وجود دارد؟

مربی تیم ملی بسکتبال در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر به اضافه شدن سعید داورپناه به اردوی این تیم اشاره کرد و گفت: تمام سعی و تلاش 15 بازیکنی که در اردو هستند، این است که بتوانند خیلی خوب جای خالی صمد حامد را پر کنند. به گونه‌ای که تیم ملی همانگونه که انتظار می‏رفت در مسابقات جهانی حاضر شود. حضوری معقول و قابل احترام.

حاتمی تاکید کرد: در مورد دیدار با تونس هم همچنان امیدواریم و خوش بین به اینکه بتوانیم پیروز میدان باشیم. در مجموع به خاطر غیبت صمد نیکخواه بهرامی و حامد آفاق ناراحت هستیم اما نه تا به آن اندازه که مایوس شده باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات بسکتبال قهرمانی جهان از شنبه هفته آینده در ترکیه آغاز می‎شود. تیم ملی کشورمان برای حضور در این رقابت‎ها بامداد پنجشنبه تهران را به مقصد استانبول ترک می‏کند. شاگردان وسلین ماتیچ در گروه B مرحله مقدماتی این رقابت‏ها با تیم‎های برزیل، آمریکا، کرواسی، اسلوونی و تونس دیدار می‎کنند.

کد خبر 1140017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha