به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی بعداز ظهر دوشنبه در مراسم معارفه معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه در دولت نهم و دهم شاخص های توسعه استان تغییر یافت،اظهارداشت: طی این دوره شاخصهایی نظیر برخورداری از آب شرب، آسفالت راه روستایی، تولید محصولات کشاورزی، سرمایه گذاری صنعتی، افزایش تعداد دانشجویان استان و ... رشد خوبی داشت.
هاشمی افزود: با این وجود هنوز در استان بدلیل آنکه هشت سال بطور مستقیم درگیر جنگ تحمیلی بود و بسیاری از زیرساختهایش از بین رفت، با مشکلاتی مواجهیم و نیاز است توجه ویژه ای به این استان شود تا عقب ماندگی ها جبران شود.
وی با بیان اینکه درآمد شهرداری های استان از میانگین کشور پایین تر است، گفت: همین امر باعث شده کارهای عمرانی، ایجاد فضای سبز و مبلمان شهری در شهرهای استان به کندی انجام شود.
استاندار کرمانشاه به وجود سکونتگاه های غیر رسمی در شهر کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: سکونتگاه های غیررسمی که اطراف شهر کرمانشاه را احاطه کرده از مشکلات اصلی شهر کرمانشاه است که ناهنجاریهای اجتماعی فراوانی را ایجاد کرده و جا دارد اعتبارات ویژه ای جهت توانمندسازی این سکونتگاه ها به استان اختصاص یابد.
وی با اشاره به مشکل ترافیکی موجود شهر کرمانشاه گفت: کمربند شرقی کرمانشاه اجرا شده و کمربند غربی نیز در حال اجراست که جا دارد به تسریع در اجرا این پروژه کمک شود زیرا با اجرایی شدن آن از ورود بخشی از کامیونها به شهر کرمانشاه جلوگیری شده و شاهد بار ترافیکی کمتری در کرمانشاه خواهیم بود.
بزودی اجرای فونداسیون حدود 40 هزار واحد مسکن مهر در کرمانشاه به اتمام می رسد
هاشمی به وجود بزرگراه کربلا در استان نیز اشاره کرد و افزود: به علت برخی مسائل امنیتی در بخشی از این بزرگراه اجازه تعریض داده نمی شود که با توجه به عبور کامیونهای حامل کالا به عراق و اتوبوسهای زائران، جا دارد این تعریض هرچه زودتر صورت بگیرد تا شاهد ترافیک در این مسیر نباشیم.
استاندار کرمانشاه با اشاره به منوریل کرمانشاه، تصریح کرد: این پروژه مهم در بودجه امسال آمده اما هنوز مجوز ماده 32 نگرفته که پیگیریم زودتر این مجوز اخذ شود.
هاشمی در خصوص اجرا پروژه های مسکن مهر در سطح استان نیز گفت: تا 9 ماه پیش رتبه 29 را در مسکن مهر در سطح کشور داشتیم که اکنون به رتبه 14 ارتقا یافته و تا چند روز آینده اجرای فونداسیون حدود 40 هزار واحد مسکن مهر در استان به اتمام می رسد.
وی با تقدیر از خدمات جوانمردی معاون عمرانی پیشین استانداری، برای نرگس نژاد در این سمت آرزوی توفیق کرد.
در این مراسم کرامت نرگس نژاد بعنوان معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه معرفی شد.
نظر شما