پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۲۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مشکل کمبود پرستار را نمی توان با پرداخت اضافه کار رفع کرد

مشکل کمبود پرستار را نمی توان با پرداخت اضافه کار رفع کرد

رئیس انجمن پرستاری ایران با انتقاد از طرح پرداخت اضافه کار به جای استخدام پرستار اظهار داشت: حضور یک پرستار بر بالین 35 بیمار قطعا با خطاهای شغلی همراه است.

دکتر ابوالفضل جاریانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وعده هایی که مسئولان می دهند و اجرا نمی کنند باعث می شود نگاه امیدوار پرستار به آنان کم رنگ شده و دچار آسیب شوند.

وی با اشاره به تعریف استانداردهای پرستاری که سال گذشته از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شد، افزود: ما حداقلهای حرفه پرستاری را نادیده می گیریم و بار این کار سلامت جامعه را تهدید می کند. 

رئیس انجمن پرستاری ایران با انتقاد از طرح موضوع پرداخت اضافه کار به پرستاران برای جبران کمبود نیروی پرستار در مراکز درمانی کشور گفت: همه مشکلات جامعه پرستاری مادی نیست و این مسئله باعث نخواهد شد که کیفیت مراقبت پرستاری در بیمارستانها بهبود یابد.

وی با اعلام اینکه مراقبت از 35 بیمار با یک پرستار قطعا با خطاهای شغلی همراه خواهد شد، افزود: بایستی مشکلات پرستاری را در مسیر استانداردهای حرفه ای مراقبتی بررسی کنیم.

جاریانی با اشاره به مسئولیت پذیری و پاسخگویی پرستار در مراقبت از بیمار گفت: کمبود پرستار مسئله ای نیست که بتوان آن را با پرداخت اضافه کار جبران کرد. 

کد خبر 1150612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha