۱۵ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۴۶

نوری المالکی:

رابطه ما با مجلس اعلا استراتژیک است/ تفاهم درباره حفظ ائتلاف "اتحاد ملی"

رابطه ما با مجلس اعلا استراتژیک است/ تفاهم درباره حفظ ائتلاف "اتحاد ملی"

رهبر ائتلاف دولت قانون اظهار داشت که رابطه این ائتلاف با مجلس اعلای اسلامی عراق استراتزیک است و درباره ضرورت حفظ "اتحاد ملی" تفاهم وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری براثا، نوری المالکی شب گذشته اظهار داشت: روابط ما با مجلس اعلای اسلامی استراتژیک است و این رابطه اکنون به وجود نیامده بلکه در گذشته و در تلاش برای مقابله با دیکتاتوری وجود داشته است.

وی خاطرنشان کرد که ائتلاف دولت قانون به رابطه خود با مجلس اعلای اسلامی عراق در راستای تثبیت نظام جدید دموکراتیک و نیز ائتلاف اتحاد ملی به دیدارها و رایزنی ها و دستیابی به تفاهمات داخلی ادامه خواهد داد.

مالکی در ادامه گفت: ائتلاف دولت قانون و مجلس اعلای اسلامی طی روزهای آتی به راه حل ها و توافقاتی دست خواهند یافت و من اطمینان دارم این اتفاق حاصل خواهد شد زیرا در مورد اینکه ائتلاف اتحاد ملی نباید از هم فروپاشد میان ما تفاهم وجود دارد.

خاطرنشان می شود ائتلاف اتحاد ملی بعد از ظهر روز جمعه در نشستی به طور رسمی نوری المالکی را به عنوان نامزد نخست وزیری عراق برگزید. این نشست در حالی برگزار شد که مجلس اعلای اسلامی و حزب فضیلت در آن مشارکت نداشتند.
 

کد خبر 1165928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha