پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۶:۵۶

انصاریفرد در گفتگو با مهر:

اتهام به راه‌آهن را پیگیری می‌کنیم/ قسم می‌خورم به زمین آب ندادیم

اتهام به راه‌آهن را پیگیری می‌کنیم/ قسم می‌خورم به زمین آب ندادیم

مدیرعامل باشگاه راه‌آهن با بیان اینکه به مجموعه این باشگاه اتهام زده شده است، گفت: در تماس با عزیز محمدی در خصوص اظهارات "رود نیل" صحبت می‌کنم که چرا ایشان با شنیده‌ها به باشگاه و مربی راه آهن اتهام می‌زند.

محمد حسن انصاریفرد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق با ابراز رضایت از عملکرد کادر فنی و بازیکنان این تیم در هفته‌های اخیر گفت: بسیار خوشحالم تیم در سه بازی اخیر ضمن ارائه بازی‌های قابل قبول، 7 امتیاز کسب کرد و روند صعودی را در پیش گرفته است.

وی اضافه کرد: همچنین این مسئله بسیار اهمیت دارد که تیم ما در این 3 بازی گلی را دریافت نکرده که این اتفاق بسیار مثبت است. من به آینده تیم اطمینان دارم زیرا در این هفته‌ها بازیکنان و کادر فنی تیم با تمام وجود تلاش و مزد زحمات را گرفتند و برخی مسائل انحرافی نمی‌تواند این شایستگی‌ها را زیر سوال ببرد.

"مسئولان و مربیان فولاد خصوصا مجید جلالی که اعتقاد داشتند پیش از دیدار راه آهن با فولاد زمین ورزشگاه اکباتان آب بسته شده است، " مدیرعامل باشگاه راه آهن شهرری در ادامه در مورد این ادعا خاطرنشان کرد: جلالی برای من قابل احترام است و فقط می‌خواهم ایشان اطمنیان خاطر داشته باشند تعمدی در کار نبوده و هیچکس عمدا زمین را به آب نبسته است.

وی در این خصوص اینچنین توضیح داد: چندی پیش زمین چمن رولی راه آهن دچار آفت شد، قارچ گرفت و کیفیتی نامطلوب پیدا کرد، به همین دلیل مجبور شدیم دیدارمان با ملوان را در ورزشگاه تختی برگزار کرده و بازی نفت تهران که باید در ورزشگاه ما انجام شود، در ورزشگاه دستگردی انجام شود.

انصاریفرد اضافه کرد: در این مدت به زمین استراحت کامل دادیم و با نظر کارشناسان چمن، به سم زدایی، ریختن ماسه، پاشیدن بذر، کود دادن و آبیاری زمین پرداختیم. در این مدت که لیگ تعطیل بود، بازی خانگی خود را در ورزشگاهی دیگر انجام دادیم. حتی تیم ما تمریناتش را در زمین شماره 2 ورزشگاه برگزار کرد و تنها 2 جلسه تمرین تیم را پس از مدت‌ها در زمین شماره یک برگزار کردیم.

وی در این مورد تاکید کرد: مشکل چمن یکی از دغدغه‌های ماست. صاف نبودن زمین قطعا در بازی‌های بعدی ما را دچار مشکل می‌کند زیرا راه آهن فوتبالی روی زمین را ارائه می‌کند و این مشکل چمن باعث می‌شود نتوانیم از امتیاز میزبانی به نحو احسن استفاده کنیم.

مدیرعامل باشگاه راه آهن شهرری با بیان اینکه حاضران در ورزشگاه اکباتان همه شهادت می دهند در سطح زمین آب نبوده و تنها به خاطر زیر کشت بودن نمناک است، افزود: وقتی بعضی‌ها می‌گویند به زمین آب بسته اند، دور از انصاف است. در این شرایط باید به عنوان مدیرت باشگاه قسم بخورم و خدا را شاهد بگیریم که شب قبل از بازی تعمدا زمین را آب نداده ایم.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان باشگاه راه آهن از این حربه‌ها برای رسیدن به موفقیت و پیروزی استفاده نخواهیم کرد، تصریح کرد: ما مدعی هستیم به باشگاه راه آهن، مربیان و کارکنان آن اتهام زده شده است و این تهمت نابخشودنی است. ضمن اینکه متاسفیم "رود نیل" ناظر بازی عنوان می‌کند از مربیان فولاد شنیده است به توصیه فیروز کریمی به مهدی تارتار به زمین آب داده شده است.

انصاریفرد خاطرنشان کرد: این مسائل انحرافی است و نباید مطرح شود و برای کسانیکه به این مسائل روی می‌آورند و به راحتی تهمت می‌زنند، متاسفم. اگر مربیان فولاد گفته‌اند به توصیه کریمی به تارتار به زمین آب داده ایم، نمی‌دانم چه بگویم و اگر ناظر بازی اعتقاد دارد جای سوال دارد چرا ایشان بر اساس شنیده‌ها چنین اظهاراتی را بیان می‌کنند.

وی تاکید کرد: با عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ تماس خواهم گرفت و این موضوع به خصوص اظهارات "رود نیل" ناظر بازی راه آهن برابر فولاد را بررسی خواهیم کرد که چرا ایشان به خاطر شنیده‌ها به باشگاه و مربی راه آهن اتهام می‌زند.

مدیرعامل باشگاه راه آهن شهرری با بیان اینکه وقتی تیم فولاد در ورزشگاه اکباتان نفت و استیل آذین را شکست می‌دهد، مشکلی وجود نداشت اما وقتی می بازند این مسائل را مطرح می‌کند، افزود: اگر جلالی چنین باوری داشته تصورش اشتباه بوده است و من به ایشان اطمینان خاطر می‌دهم، ما برای رسیدن به موفقیت به زمین آب نداده است. ضمن اینکه راه آهن در چند سال اخیر مقابل فولاد نتایج خوب و این صحبتها نمی تواند ارزش ما را از بین ببرد.

وی در ادامه در مورد عملکرد مهدی تارتار در هفته‌های اخیر خاطرنشان کرد: تارتار مربی جوان و فهیمی است که با اتکا به توانایی خودش تیم راه آهن را به فینال جام حذفی رساند و در سال‌های اخیر بهترین نتایج 73 ساله باشگاه راه آهن را کسب کرده است. وی فصل گذشته تیم را در لیگ نگه داشت و امسال هم در 3 بازی 7 امتیاز کسب کرده است، در حالیکه تیم هیچ گلی را دریافت نکرده است.

انصاریفرد در پایان گفت: باید تاکید کنم تارتار شخصیت مستقلی دارد و نباید موفقیت هایش را با نام بردن از افراد دیگر زیر سایه قرار داد زیرا دور از انصاف است. در مجموع اعتقا دارم باید از مربیان جوان حمایت کرد زیرا آینده متعلق به مهدی تارتار و مربیانی مانند وی است.

دیدار تیم های فوتبال راه آهن شهرری و فولاد خوزستان در هفته دهم لیگ برتر روز شنبه با برتری یک بر صفر راه آهن به پایان رسید.

کد خبر 1168031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha