محسن کاوه مربی تیم ملی کشتی آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مرحله دوم اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در بازیهای آسیایی گوانگجو در حال حاضر در محل خانه کشتی تهران در حال پیگیری است و کشتی گیران تمرینات خوبی را دنبال می کنند.
وی ادامه داد: برگزاری مرحله اول اردو در ماسال بسیار خوب بود زیرا باعث شد تنوع اردویی بوجود بیاید و کشتی گیران با آمادگی روحی و روانی آماده حضور در مراحل دوم و سوم اردوی تیم ملی برای حضور در گوانگجو شوند.
کاوه تصریح کرد: ترکیب تیم ملی برای حضور در بازیهای آسیایی گوانگجو هنوز مشخص نشده است و ما برای اوزان 84 و 96 کیلوگرم مسابقه انتخابی را در روز 7 آبان ماه برگزار می کنیم.
وی تاکید کرد: با توجه به حضور کشتی گیرانی همسطح در این دو وزن و از طرفی دیگر که آنها نیاز به وزن کم کردن زیاد نداشتند با موافقت مسئولان فدراسیون کشتی تصمیم به برگزاری مسابقه انتخابی گرفتیم و در بقیه اوزان نیز امکان دارد ترکیب ما نسبت به رقابتهای جهانی تغییر داشته باشد.
کاوه در پایان خاطرنشان کرد: کشتی گیران کادر فنی و مسئولان فدراسیون تمام تلاش خود را بکار می برند تا در گوانگجو نتایج بسیار بهتری نسبت به مسکو بدست بیاورند و در اینراه هرگزکم فروشی نمیکنند.
مرحله سوم اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در بازیهای آسیایی گوانگجو 8 آبان ماه تا زمان اعزام به رقابتها برگزار می شود. رقابتهای کشتی بازیهای آسیایی گوانگجو روزهای 30 آبان تا 5 آذرماه برگزار خواهد شد.
نظر شما