پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مهر ۱۳۸۹، ۸:۴۷

نیویورک تایمز گزارش داد:

روایت تلخ کرانه باختری؛ از حق آسمانی یهودیان افراطی تا درختان زرد زیتون

روایت تلخ کرانه باختری؛ از حق آسمانی یهودیان افراطی تا درختان زرد زیتون

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به حیرت کشاورزان فلسطینی در کرانه باختری از زرد شدن درختان زیتون، نوشت:در اینجاست که درخت زیتون که همواره به عنوان نماد صلح و پایداری مطرح بوده جای خود را به الگوی تنش و منازعه می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "ایزابل کرشنر" در گزارشی در نیویورک تایمز با عنوان "در کرانه باختری؛ نماد صلحی که به نماد ستیزه جویی تبدیل شده است" به فصل جمع آوری محصول زیتون در کرانه باختری توسط کشاورزان فلسطینی اشاره کرده است.

وی در این باره می نویسد: کشاورزان فلسطینی هر ساله به همراه خانواده های خود صبح زود برای جمع آوری محصول زیتون به باغات خود می آیند اما امسال آنان در فصل جمع آوری محصول حیرت زده شدند.

فلسطینیان با درختان زیتونی مواجه شدند که اکثرشان به دست یهودیان افراطی سمی شده بود. برگ هایشان ریخته بود، رنگ سبزشان به زردی گراییده و نابارور شده بودند.

مقاله نویس نیویورک تایمز در ادامه می نویسد: یهودیان افراطی کرانه باختری را حق آسمانی خود دانسته در حالی که 2.5 میلیون فلسطینی این منطقه را قلب کشور آتی فلسطین می دانند.
 
البته در زمانی که طرف آمریکایی و فلسطین همچنان بر سر تداوم شهرک سازی در کرانه باختری با اسرائیل بحث و جدل دارد، رقابت برای سیطره بر زمین (کرانه باختری) هر روز وجود دارد.
 
بر این اساس مشاهده می شود که شهرک نشینان چاههای آب فلسطین را تحت سیطره خود درآورده و با قطع کردن درختان زیتون به جای آنها درختان انگور جایگزین می کنند. در اینجاست که درخت زیتون که همواره به عنوان نماد صلح و پایداری مطرح بوده است جای خود را به الگوی تنش و منازعه می دهد.
کد خبر 1172251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha