سیدمحمدمهدی هادوی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: تعریف پروژه های صنعتی برای دانشجویان از مواردی است که باید با جدیت دنبال شود زیرا این امر کمک می کند تا دانشجویان بتوانند دانشی که کسب کرده اند را با کسب تجربه همراه و دانش خود را عملیاتی کنند.
وی گفت: در عین حال باید توجه داشته باشیم که تامین تیتانیوم به شکل کافی یک امر ضروری است و این تامین همواره باید ادامه داشته باشد.
همه موانع موجود در زمینه تامین تیتانیوم برطرف شود
هادوی اظهار داشت: لازم است همه موانع موجود در زمینه تامین موادی از قبیل تیتانیوم برطرف شود تا بتوانیم این مواد را به شکل کافی در دسترس داشته باشیم و از آنها برای بهبود و ارتقای صنعتی بهره بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین باید تحقیقات همچنان ادامه داشته باشد تا بدانیم در زمینه چه موادی کمبود داریم و برنامه ریزی های لازم را برای پر کردن خلاهای موجود در این خصوص انجام دهیم.
این مسئول یادآور شد: سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح با بیش از 35 سال سابقه درخشان در امور ساخت و تعمیرات اساسی انواع پرنده های نظامی و تجاری در سال 1345 تاسیس شد.
نظر شما