سردار حسین رحیمی با حضور در غرفه مهر در هفدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با اشاره به مرحله دوم معاینه فنی خودروهای راهنمایی و رانندگی اظهار کرد: از صبح امروز ( جمعه ) مرحله دوم معاینه فنی خودروهای پلیس راهنمایی و رانندگی آغاز شده است.
وی اظهار داشت: پس از اقدامی که هفته گذشته پلیس راهور تهران در انجام نمادین معاینه فنی داشت مراجعات به مرکز معاینه فنی سه برابر شده است.
رحیمی گفت: بازتاب مناسب این اقدام موجب شد بسیاری از رانندگانی که پیش از این به بحث معاینه فنی اهمیت نمی دادند اکنون اقدام به این کار کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: اگر مردم و دستگاهها با پلیس همکاری نکنند تهران به شهری آلوده تبدیل می شود که زندگی در آن امکان پذیر نخواهد بود.
وی گفت: نگاه پلیس در انجام معاینه فنی نسبت به رانندگان دوستانه است که امیدواریم آنان نیز با پلیس همکاری لازم را داشته باشند.
رحیمی تصریح کرد: روند معاینه فنی در هفته گذشته سه برابر شده است که امیدواریم این روند در هفته های آینده نیز ادامه داشته باشد.


نظر شما