پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۳۳

پرواز نخستین کاروان ایران/

تیم فوتبال امید عازم گوانگجو چین شد/ تیم امید بدون مسئول رسانه‌ای رفت!

تیم فوتبال امید عازم گوانگجو چین شد/ تیم امید بدون مسئول رسانه‌ای رفت!

تیم فوتبال امید کشورمان برای شرکت در شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی بامداد امروز عازم شهر گوانگجو چین شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال امید کشورمان بامداد امروز چهارشنبه با 20 بازیکن از طریق دبی عازم شهر گوانگجو چین شد و با وجود برخی نگرانی های کادر فنی برای مشکلات خروجی بازیکنان تمام نفرات حاضر در اردو این تیم را در سفر به چین همراهی کردند.

امیرحسین حسینی مسئول رسانه ای تیم امید و مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال به دلیل همکاری نکردن مسئولان کمیته ملی المپیک از سفر به چین بازماند و به این ترتیب تیم امید در مسابقات گوانگجو مسئول رسانه ای نخواهد داشت.

قرار است تیم امید در 4 روزی که تا دیدار با ترکمنستان فرصت دارد، 4 جلسه تمرینی را با نفرات کامل برگزار کند. تیم فوتبال امید ایران درگروه B مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی گوانگجو با تیم‌های ترکمنستان، بحرین و ویتنام همگروه است و به ترتیب طی روزهای 17، 19 و 22 آبان ‌ماه در مرحله مقدماتی با حریفان خود روبه ‌رو خواهد شد. مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی گوانگجو از 16 آبان‌ماه آغاز می شود.

کد خبر 1184113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha