پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۳۵

تجمع دانشجویان اردبیل در اعتراض به ترور دانشمندان کشورمان

تجمع دانشجویان اردبیل در اعتراض به ترور دانشمندان کشورمان

اردبیل - خبرگزاری مهر: دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی در اعتراض به ترور دو دانشمند فیزیک هسته ای کشورمان در مقابل مسجد این دانشگاه تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، در این تجمع اعتراض آمیز که ظهر پنج شنبه برگزار شد، سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در سخنانی به دست داشتن استکبار جهانی آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل در ترورهای اخیر کشور بویژه در سوءقصد به جان دو نفر از اساتید دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد.

مسعود گنجی اظهار داشت: دشمنان ملت ایران خیال می کنند با ترور و شهید کردن دانشمندان می تواند راه پیشرفت این ملت را بگیرند که این تفکر و اعمال خیالی باطلی است.

وی تصریح کرد: استکبار جهانی خیال می کند با از بین بردن دانشمندان می تواند ضربه اساسی بر ایران وارد کند، غافل از این که این کشور پر از استعدادهای علمی بوده و جای شهدای انقلاب خالی نخواهد ماند.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی افزود: استکبار جهانی در اوایل انقلاب نیز ایران اسلامی را متهم به ضد علم و دانش می کرد ولی امروز می بینیم که خود کشورهای مستبد علیه علم و دانش و خلاف منطق قدم بر می دارند. 

در پایان این تجمع دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی با قرائت قطعنامه ای عمل ننگین و ترور کینه توزانه دو استاد دانشگاه شهید بهشتی توسط معاندان نظام اسلامی را محکوم کردند.

عوامل استکبار جهانی روز دوشنبه با سوءقصد به جان دو دانشمند هسته ای کشورمان دکتر مجید شهریاری عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی را به شهادت رساندند و دکتر فریدون عباسی دیگر دانشمند هسته ای کشورمان را به شدت مصدوم کردند.
 

کد خبر 1202618

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha