پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آذر ۱۳۸۹، ۸:۳۰

حاجی‌زاده:

احیای امر به معروف و نهی از منکر مهمترین وظیفه مدیران است

قم - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار قم احیای امر به معروف و نهی از منکر را یکی از مهم‌ترین وظایف مدیران ادارات و نهادها دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، احمد حاجی‌زاده شامگاه شنبه در گردهمایی اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و نهادهای استان قم تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود مدیران باید مسئولیت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر را برعهده بگیرند به این خاطر است که باید در این زمینه پیشتاز باشند.

معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قم با بیان اینکه مدیران دستگاه‌ها و نهادها باید عامل، مروج و ناظر احیای امر به معروف و نهی از منکر باشند، اظهار داشت: مدیران در بحث احیای این دو فریضه فقط به اداره متبوع خودشان بسنده نکنند بلکه باید پا را از ادارات فراتر بگذارند.

حاجی‌زاده ادامه داد: اگر هزاران تاسیسات زیربنایی و کارخانه احداث شود و مشکل فرهنگ حل نشود، نمی‌توانیم موفق باشیم. قبلا قفل در فرهنگ را بسته بودند و می‌گفتند که باید به دنبال پیشرفت و توسعه باشیم اما مشکلات عدیده‌ای برای کشور به وجود آمد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم دایره امر به معروف و نهی از منکر را گسترده دانست و تاکید کرد: احیای این دو فریضه الهی حتی در بحث هدفمندکردن یارانه‌ها هم کاربرد دارد.

معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قم تصریح کرد: جلوگیری از اسراف، توزیع عادلانه منابع و بهره‌وری از شاخصه‌های اجرای طرح هدفمندکردن یارانه‌ها است که اینها از مواردی است که در احیای امر به معروف و نهی از منکر کاربرد دارد.

مدیران اهتمام بیشتری به احیای فریضتین داشته باشند

حاجی‌زاده با تقدیر از برخی دستگاه‌های استان که در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر فعالیت‌های چشمگیری انجام داده‌اند، یادآور شد: کارهای زیادی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر انجام شده است و با این هجمه‌هایی که از سوی دشمنان وجود دارد، اگر اقدامات ایثارگرانه و مخلصانه برخی از مدیران نبود، وضعیت جامعه بسیار بدتر از وضعیت کنونی بود.

وی ادامه داد: با تاکیدی که استاندار قم داشت، در تمامی ادارات استان قم نماز جماعت برگزار می‌شود و همچنین با قراردادی که با حوزه علمیه انعقاد شد مبلغین در تمام مدارس قم حضور می‌یابند و دغدغه‌ها و شبهات نسل جوان را با ایجاد مراکز مشاوره حل می‌کنند.

معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قم فضای ادارات قم را از نظر رعایت عفاف و حجاب بهتر از ادارات سایر استان‌های کشور دانست و افزود: ممکن است یک یا دو مورد از عدم توجه کافی به عفاف و حجاب مشاهده شود که بلافاصله تذکرات لازم ارائه می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم با بیان اینکه مدیران دستگاه‌ها باید اهتمام بیشتری به ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند، تصریح کرد: ما در نظامی زندگی می‌کنیم که بر اساس تفکرات اهل بیت عصمت و طهارت و اسلام شکل گرفته است و مشاهده منکرات در شأن این نظام نیست.

کد خبر 1208646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha