۲۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۶:۲۱

خانواده عاملی تاثیرگذار در پیشگیری از اعتیاد فرزندان است

خانواده عاملی تاثیرگذار در پیشگیری از اعتیاد فرزندان است

جمعی از محققان و پژوهشگران حوزه پیشگیری از اعتیاد در نخستین کنگره پیشگیری اولیه از اعتیاد طی بیانیه‌ای خواستار توجه مسئولان امر به جایگاه و نقش خانواده به‌ عنوان امری اجتناب ناپذیر در پیشگیری از اعتیاد فرزندان شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین کنگره علمی پیشگیری اولیه از اعتیاد در استان چهارمحال و بختیاری با حضور استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان و جمعی از مدیران، مسئولان، محققان و پژوهشگران حوزه پیشگیری از اعتیاد تشکیل و از پنج مقاله برتر در این زمینه تقدیر شد.

در پایان این کنگره، جمعی از محققان و پژوهشگران حوزه پیشگیری از اعتیاد طی بیانیه‌ای ضمن سپاس از درگاه بیکران باریتعالی و قدردانی از تلاش و کوشش اساتید و اندیشمندان استان به جهت ارسال مقاله‌های علمی کارآمد در عرصه پیشگیری از اعتیاد، به نتایج پرثمر این کنگره در صورت توجه مسئولین امر تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: نگرش و رویکرد مسئولان ستاد مبارزه با موادمخدر و شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، در راستای بهره‌گیری از یافته‌های علمی محققان و پژوهشگران، به منظور یافتن راهکارهای کارآمد برای پیشگیری از اعتیاد و گرایش به مصرف موادمخدر در بین نوجوانان و جوانان، افق جدیدی را در این حوزه گشوده است و تداوم این روند، خواسته حاضرین و شرکت‌کنندگان در این کنگره علمی است.

این بیانیه می‌افزاید: توجه بیش از پیش به جایگاه و نقش خانواده از سوی مسئواین مربوطه و تلاش برای ارتقاء سطح دانش و بینش والدین و فرزندان امری ضروری و اجتناب ناپذیر برای دست‌یابی به اهداف مدنظر در خصوص پیشگیری اولیه از اعتیاد است که ‌باید با جدیت مورد نظر مدیران و دستگاه‌های متولی امر قرار گیرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی و اعتقادات عمیق مذهبی مردم ایران اسلامی و بالاخص مردم ولایت مدار استان چهارمحال و بختیاری شاخصی قابل تامل و توجه در زمینه پیشگیری اولیه از اعتیاد و مصرف موادمخدر بوده و به عنوان عامل تاب آور بسیار موثر به ‌ویژه برای نوجوانان و جوانان محسوب می‌شود که تقویت و ایجاد زمینه‌های بهره‌گیری هرچه بیشتر از این پتانسیل، خواسته تمامی شرکت‌کنندگان در این همایش است.

بر اساس این بیانیه، وسعت و گستردگی معضل اعتیاد و مصرف موادمخدر و خطرات و آسیب‌های ناشی از آن به حدی است که ضرورت ورود هر چه بیشتر سازمان‌های مردم‌نهاد (NGO) و تیم‌های اجتماع‌محور (CBO) را دو چندان نموده و فراهم نمودن شرایط حضور هر چه بیشتر مردم در این خصوص از سوی مسوولین دستگاه‌های متولی، مورد تاکید حاضرین در همایش است.

این بیانیه می‌افزاید: ضمن قدردانی از اقدامات، برنامه‌ها و عملکرد رسانه‌ها در استان در زمینه آگاه‌سازی و ارتقاء دانش پیشگیری از اعتیاد، بر اهمیت جایگاه و تاثیرگذاری برنامه‌های آموزشی تولیدی صدا و سیمای مرکز استان تاکید کرده و با توجه به وجود و فعالیت ابزار کارآمد، شبکه استانی سیمای چهارمحال و بختیاری، از مسوولان صدا و سیمای این استان درخواست می‌شود با نگاه ویژه به این مقوله مهم توجه و عنایت داشته و با بهره‌گیری از توانایی کارشناسان و متخصصان در این خصوص گام بردارند.

کد خبر 1210091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha