پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۰۶

دانشجو خبر داد:

عرضه 110 محصول تحقیقاتی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

عرضه 110 محصول تحقیقاتی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری از تبدیل 110 ایده به پدیده و ارائه‌ آن در یازدهمین نمایشگاه هفته پزوهش و فناوری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران ‌گفت: بخشی از دستاوردهایی که در صنایع مختلف رونمایی و اعلام می‌شوند توسط محققان و دانشگاهیان انجام می‌شود که در این نمایشگاه شاهد 110 ایده‌ تبدیل شده به پدیده در طول یک سال و نیم اخیر هستیم.
 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: برای افزایش خلاقیت و انگیزه در بین جوانان مسابقاتی را در این نمایشگاه برای جوانان پیش‌بینی کردیم که هر روز برگزار می‌شود. همچنین امسال برای اولین بار دستاوردهای جوانان و دانش‌آموزان را در این نمایشگاه ارائه می‌کنیم و امیدواریم چنین مسائلی بتواند انگیزه دانش‌آموزان و جوانان را برای شرکت در امور پژوهشی و تحقیقاتی افزایش دهد.
 
وی با بیان این که تحقیقات و پژوهش مراحل مختلفی مانند شکل‌گیری یک ایده و تبدیل آن به محصول در مراحل مختلف نیمه‌صنعتی و صنعتی دارد خاطرنشان کرد: صنایع دفاع حمایت بسیار خوبی از پروژه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی انجام می‌دهد که امیدواریم دیگر صنایع کشور به همین میزان از این پروژه‌ها حمایت کنند.
کد خبر 1217076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha