به گزارش خبرگزاری مهر، محسن عرب مقصودی در گفتگویی افزود: طبق مصوبه شورای تحول اقتصادی در بحث حامل های انرژی و مخصوصاً گاز،استان ها در گذشته به دو بخش استان های سردسیر و گرمسیر تقسیم می شدند ولی این امر در نگاه جدید به صورت شهرستانی درآمده است.
وی با اشاره به مصوب شدن 5 اقلیم و 12 دامنه در شورای تحول اقتصادی،ادامه داد: مازندران در این تقسیم بندی در اقلیم 4 قرار گرفته که طبق آن ،اگر در بخش خانگی ماهانه تا 150 مترمکعب گاز مصرف شود به ازای هر مترمکعب 30 تومان،از 151 تا 250 مترمکعب به ازای هر متر مکعب 50 تومان ، از 251 تا 350 مترمکعب به ازای هر مترمکعب 70 تومان و در دامنه های پرمصرف (1051 تا 1150مترمکعب)متر مکعبی 320 تومان محاسبه می شود.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران در خصوص تعرفه های گاز در بخش های غیرخانگی گفت: در بخش کشاورزی و دامپروی هرمترمکعب 60 تومان، در بخش کسب و خدمات مترمکعبی 100 تومان ، در بخش دولتی مترمکعبی 100 تومان مصوب شده و برای سی ان جی ها مترمکعبی 260 تومان در اختیار جایگاه داران قرار گرفته و 300 تومان به خودروها عرضه می شود.
عرب مقصودی ، نرخ گاز طبیعی برای مشترکین بخش صنعتی به ازای هر متر مکعب 70 تومان و برای نیروگاه ها مترمکعبی 80 تومان عنوان کرد.
وی در خصوص نحوه محاسبه تعرفه گاز مجتمع های مسکونی با کنتور مشترک اظهار داشت:شرکت گاز مازندران آمادگی کامل دارد تا کنتورهای مجزا در اختیار ساکنین آپارتمان ها قرار دهد و کلیه افراد ساکن در آپارتمان ها می توانند با مراجعه به شرکت گاز با تغییر سیستم لوله کشی برای دریافت حق امتیاز جدید اقدام کنند.
عرب مقصودی، قیمت پیش بینی شده برای نصب کنتور مجزا برای مشترکین آپارتمان ها را 38 هزار تا 42 هزار تومان برای هر واحد(در صورت توافق کل مشترکین آپارتمان)دانست و افزود:با مجزا شدن کنتور واحدهای مسکونی آپارتمانی ، مدیریت سوخت هر خانواده را همان خانواده به عهده گرفته و می تواند با مدیریت سوخت ، یارانه پرداختی دولت را در دیگر قسمت ها مصرف کند،در عین حال دولت نیز این افزایش را برآورد و به حساب مشترکین واریز کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر مشترکی با تغییر نگرش رفتار در مصرف گاز طبیعی از هدررفت آن جلوگیری کند به اقتصاد ملی و و حفظ این سرمایه ملی کمک شایانی کرده و در صورت اعمال این نگاه و مدیریت مصرف ،هیچ گونه نگرانی برای افزایش گاز بها وجود نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران در خاتمه یادآور شد: در صورت فراهم نبودن شرایط نصب پنجره های دوجداره، نصب پرده های ضخیم جلوی پنجره ها و نصب عایق های حرارتی می تواند تا حد زیادی از هدررفت انرژی جلوگیری کند.


نظر شما