پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۴۰

با دستور درّی/

قرآنهای استاندارد در شمارگان یک هزار نسخه خریداری می‌شود

قرآنهای استاندارد در شمارگان یک هزار نسخه خریداری می‌شود

معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد به کمیته انتخاب و خرید کتاب این وزارتخانه دستور داد به منظور حمایت ویژه از قرآنهای استاندارد و بدون غلط از 15 دی ماه به مدت یک ماه کتابهای قرآن چاپ اول منتشره در سال جاری خریداری شود .

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن دری در این ابلاغیه عنوان کرده است: در نظر داریم به منظور اعمال کاهش قیمت کتابها و ایجاد زمینه و شرایط لازم  برای قیمت گذاری متناسب و عرف این حوزه٬ اولویت خرید را به کتابهایی اختصاص دهیم که بهای متعارفی دارند و قطعاً از کتابهایی که بر حسب کارشناسی صورت گرفته  دارای  قیمت بالا و نامتعارفی هستند ٬ خریداری نخواهیم کرد.

معاون امور فرهنگی با اعلام اعتبار ده میلیارد ریالی اختصاص یافته به این طرح اضافه کرده است: همچنین در این طرح علاوه بر قرآن، کتابهای نهج البلاغه٬ مفاتیح الجنان٬ صحیفه سجادیه، چاپ دوم به بعد نیز در شمارگان محدوتر خریداری خواهد شد.

وی در پایان، حفاظت از جایگاه و منزلت این کتاب آسمانی هدایتگر و حیات‌بخش  را جزو مهمترین وظایف معاونت امور فرهنگی برشمرد و اظهار امیدواری کرد بامشارکت، همدلی و هماهنگی سایر نهادهای قرآنی، همچنان شاهد رشد و بالندگی در مسیر فعالیتهای کمّی و کیفی باشیم.
 

کد خبر 1224947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha