محمد ابراهیم اسکندری به خبرنگار مهر در یاسوج گفت: از این تعداد سه ایستگاه در گچساران، دو ایستگاه در بویراحمد و کهگیلویه و یک ایستگاه در چرام، دنا، باشت و بهمئی احداث می شوند.
وی بیان کرد: در صورت استقبال بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی در بخش سرمایه گذاری، این تعداد ایستگاه به 13 ایستگاه افزایش می یابد.
اسکندری تعداد ایستگاههای دائمی و موقت کنونی برق این استان را 11 ایستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: ظرفیت ایستگاههای موجود برق در کهگیلویه و بویراحمد 600 مگاوات آمپر است که از این میزان 287 مگاوات در زمان پیک بار مصرف می شود.
معاون بهره بردای شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد توسعه اقتصادی، فرصتهای شغلی جدید، اعتماد بیشتر بخش خصوصی برای سرمایه گذاری، افزایش ظرفیت برق شهرستانها و پایداری برق را از مهمترین فواید راه اندازی ایستگاههای جدید عنوان کرد.
وی افزود: تامین برق مشترکین خانگی، صنعتی و واحدهای تولیدی، کاهش بار و طول خطوط ، برطرف شدن افت ولتاژ مشترکین و کاهش خاموشیها از دیگر فواید ایستگاههای جدید خواهد بود.
معاون بهره بردای شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد مجموع اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی ایستگاههای برق در کهگیلویه و بویراحمد را 160 میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: معارضات محلی، سخت گذری و کوهستانی بودن استان از مهمترین مشکلات برای راه اندازی ایستگاههای کنونی و جدید برق در استان است.
اسکندی یادآور شد: حدود 170 هزار مشترک برق در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
نظر شما